0
Evropske lige

FOTO: Twitter

PONOVO NASMEJAO ŠPANIJU: Jovetić morao dobro da se uveri da možda ne sanja, termin dolaska u Sevlju posebno tempirao (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 21:22

Crnogorski napadač je od dolaska u Andaluziju bukvalno procvetao, ispoljivši za samo nekoliko dana svoj raskošni talenat.

Nije trebalo mnogo vremena Stevanu Jovetiću, da ponovo podseti svet koliki talenat nosi u sebi.

Nekadašnji napadač Partizana, je u razmaku od svega tri dana dva puta pogađao protiv madridskog Reala, od čega je drugi pogodak doneo prekid neverovatnog niza, od 40 utakmica nepobedivosti „ kraljevskog kluba“.

Izvor:(Youtube/Footy-Goals.Com)

Koliko je bio uzbuđen nakon toga, mogli smo da vidimo i iz njegove prepiske sa reprezentativnim kolegom, Petrom Grbićem. a za španski list „El Larquero“ priznao je da posle meča nije mogao da se nagleda pobedonosnog pogotka.

‘SPAVAŠ LI’: Dopisivanje Petra Grbića i Stevana Jovetića posle gola Realu je za plakanje od smeha! (FOTO)

-Nakon meča, taj pogodak sam pogledao najmanje deset puta- rekao je Jovetić i naglasio da je imao veliku želju za dolaskom u Sevilju, gde se trenutno oseća sjajno.

– Kada mi je agent rekao da je Sevilja zainteresovana i da je dogovor blizu, pogledao sam u raspored utakmica i video da slede dve utakmice sa Realom. Želeo sam da se posao što pre okonča, kako bih mogao da odigram barem na jednoj utakmici. Ispalo je tako da nije moglo bolje. Osećam se sjajno, posebno nakon šest meseci u kojima nisam mnogo igrao- zaključio je popularni Jo Jo.

Jovetić je ovaj pogodak pogledao bar deset puta, pogledajte da i vi još koji put, stvarno vredi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter