0
ATP

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NIJE HTEO: Urnebesna izjava 117. igrača sveta koji je pobedio Đokovića (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 10:30

Denis Istomin danas živi svoju bajku, uspeo je da ostvari pobedu karijere na grend slemu.
Pre oko 15 godina je Uzbekistanac imao tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je bio van terena dve godine, iako su doktori predviđali da neće moći profesionalno da se bavi ‘belim sportom’, vratio se i danas doživeo uspeh karijere izbacivši aktuelnog šampiona Australijen opena u drugom kolu.

– Na početku, izvinjavam se Novaku, bile su prve reči Istomina, a onda je dodao:

– Iznenadio sam sebe pre svega, i hvala mom timu, odradili smo sjajan posao. Hvala drugari, hvala svima! Toliko emocija je sada u mojoj glavi tako da ne mogu doći do pravih reči. Hvala svima što ste došli i što ste me podržavali, rekao je 30-godišnji teniser.

Istomin je i sam priznao da je ovo najveća pobeda u njegovoj karijeri, kao i da je odličan osećaj savladati nekoga od najvećih.

– Denis je bio bolji kada se lomili, bio je agresivan, osvajao poene. Moram da mu čestitam na današnjoj partiji, nisam imao ‘recept’ za njega. Ovo je jedan od onih dana kada se na terenu ne osećaš dobro, igrali smo dva i po sata, ali to je sport, kazao je Novak Đoković.

(Izvor: YouTube/Australian Open TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter