0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Armani se kockao ali slavio protiv Galate, dobre partije srpskih igrača

Objavljeno: 19.01.17 u 22:42

Ekipa Jasmina Repeše, ponovo je imala problema da sačuva dvocifrenu prednost ali je u finišu ipak slavila protiv Galatasaraja, rezultatom 92:87.

Ekipa iz Milana odigrala je tri vrlo dobre četvrtine, kroz koje je uglavnom imala dvocifrenu prednost, da bi na kraju došla u situaciju da mora u finišu da čupa pobedu.

Imao je Armani na dva minuta pre kraja poluvremena i maksimalnih 47:31, u poslednju deonicu su ušli sa vođstvom od 11 poena, međutim gosti su za pet minuta odlučujućeg kvartala napravili seriju od 16:2, preuzeli vođstvo i u potpunosti zakuvali situaciju.

Usledila je igra koš za koš, sve do samog finiša a otpor Galate definitivno je slomljen trojkom Rikija Hikmena, na 12 sekundi pre kraja, kojom su „manekeni“ otišli na plus sedam.

U pobedničkoj ekipi, najefikasniji je bio Krunoslav Simon, koji je ubacio 19 poena a Miroslav Raduljica je bio drugi strelac ekipe sa 13 poena uz koja je zabeležio i četiri skoka. Milan Mačvan je meč završio sa 8 poena i šest skokova, od čega je četiri poena ostvario u poslednjih minut ipo, kada se lomio meč.

Kod gostiju naviše su se istakli Sinan Guler i najnovije pojačanje, Bruno Fitipaldo, koji su ubacili po 17 poena, dok je Vladimir Micov dodao 7 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter