10
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘DETONACIJA’ U HUMSKOJ: Legenda reprezentacije Srbije oblači dres Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.17 u 14:34

Aleksandar Džikić je sinoć bio jasan da će stići ozbiljan centar i to je već danas izašlo na videlo.

Aleksandar Džikić je sinoć objasnio da će stići mnogo ozbiljniji centar od onog za koga navodno svi ‘znaju’ da će doći u Partizan. Međutim, niko nije ni sumnjao da će to biti upravo dete Partizana i legendarni kapiten nacionalnog tima.

U pitanju je Nenad Krstić, bivši NBA centar, koji je ponikao u Mašincu iz Kraljeva, a prve profesionalne košarkaške korake napravio u Partizanu i odatle se otisnuo ‘preko bare’, ali i istakao u evroligaškoj košarci.

Nenad Krstić 2

Krstić će, piše ‘Blic’, doći u Partizan i potpisati pristupnicu pred ugovor, ali neće odmah zaigrati, već tek kada bude kondiciono spreman za to. Takođe, važna stavka jeste da neće biti finansijske nadonkade za to.

Podsetimo, Krstić je zbog problema sa kolenom posle operacija morao da raskine ugovor sa Galatasarajem, ali je sada ponovo spreman za novi košarkaški izazov.

Krstić ima 33 godine, a u karijeri je nosio dres Partizana, Nju Džersi Netsa, Trijumfa, Oklahoma Siti Tandera, Boston Seltiksa, moskovskog CSKA, Anadolu Efesa i sada ponovo će obući dobro poznati crno-beli dres.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT
0
0

10 Komentara

  1. Ljudi ne mogu da gledaju sta im od kluba rade.

    Protiv mutanta srcem. Gazi ove sto unistise kosarku i sport cele zemlje.

    Krle kralju!!!

    Kad bi se samo deo njih Macvan, Andjusa, Milosavljevic, Bogdan, Veseli vratili bila bi sprdnja sa ganima kao uvek.

    Zoc ne sme da bude u Srbiji, doveo bi i sponzore a masinovodja bi sa limenima izvrsio kolektivno samoubistvo.

    Pekovic i Djordjevic su odradili posao i rade ga, a evo i Danilovic,….

    KKP bi svake igrao finale F4 ima svoju decu i struku.

    Fudbal i Vaterpolo ista prica.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Nama se vraca nase dete, DETE KK P, a Zufer se ponudio kk mutantu iako je dete ONE zVEZDE, mada je ova preuzela ‘ime’, grba, boje, narikace…, ALI, povratnu informaciju jos ceka, ceka, ceka..i ugasicemo i ovaj kk mutant, a Zuferu nista od povratkaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemate vi dece,samo ste kamarisali po 4-5 najtalentovanijih igraca na svakoj poziciji dok su vas gurali Boki i ostali,tako bih i ja mogao da vodim klub.Zao mi je samo momaka koji nikad nisu dobili sansu da pokazu sta znaju i koji su najureni kada vam vise nisu trebali!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter