0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

BEZ IZGOVORA: Veličković o najvećem problemu Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 10:00

AEK je i drugi put ove sezone porazio Partizan, kojem je to bio peti neuspeh u Ligi šampiona.
Pobedom Sasarija i grčkog tima nad Ludvigzburgom i Partizanom, napravio se krug od tri ekipe koje se sa istim skorom (8-5) nalaze od druge do četvrte pozicije Grupe E ovog takmičenja.

Umor uzima maha u taboru Aleksandra Džikića, sve više teških mečeva sa iscrpljujućim završnicama i skraćena rotacija se osećaju u poslednjih nekoliko utakmica crno-belih.

– Propustili smo priliku i definitivno imamo problem. Smatram da svakog možemo da dobijemo kada smo pod punim gasom. Očigledno da to nismo… Od AEK-a može dosta toga da se nauči. Lopta se u napadu dobro kreće, stigneš da izrotiraš, ona je već kod drugog igrača. Bili smo blizu u pojedinim trenucima, ali nismo uspeli. Ovo je poraz koji boli, kazao je Veličković.

Kapiten Partizana je sinoć postigao 13 poena, ali je imao veoma loš procenat šuta – 3/10 iz igre.

– Nije bilo poena dosta dugo ni sa naše ni sa njihove strane početkom poslednjeg kvartala. Delovalo mi je kao da to traje dva sata… Da smo tada uspeli da prelomimo, verovatno bismo mi bili ti koji su pobedili. Teško je… U ponedeljak smo se vratili iz Belgije, morali smo smo već uveče da treniramo i spremamo se za AEK. Ali, to nije opravdanje. Nemam ni ja pravo na izgovor, a ne neko mlađi, dodao je Novica.

Za vikend, u subotu, Partizan dočekuje FMP u ABA ligi, dok će već u sredu crno-beli igrati protiv Sasarija u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter