6
ATP

AUSTRALIJAN OPEN: Senzacija, jedan od najtežih poraza Đokovića ikada (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 09:26

Srpski teniser neće odbraniti titulu u Melburnu, poražen je sa 3-2 (7:6, 5:7, 2:6, 7:6, 6:4) u drugom kolu Australijan opena od Uzbekistanca Denisa Istomina.
Istomin koji je 117. na ATP listi je tokom celog meča maestralno servirao i koristio skoro svaki trenutak nepažnje našeg asa. U prvom setu je odlučio 13. gem, tajbrejk, u kojem je Uzbekistanac razliku napravio tek na 10:8 i došao do početne prednosti.

Ubrzo je Nole uzvratio sa dva vezaa seta. Prvo je u drugom za nepunih sat vremena pobedio sa 7:5, a onda i za 40 minuta rezultatom 6:2 došao do preokretom.

U tim momentima je sve bilo na strani srpskog asa koji je imao više od igre, kao i psihološku prednost, ali je ponovo tajbrejk rešio jedan neizvestan gem, koji je pripao Istominu.

Bekend vinerom po paraleli je Denis Istomin došao do velike prednosti u odlučujućem, petom setu, kada je oduzeo brejk srpskom teniseru nakon jednog dužeg gema. Prednost brejka je Uzbekistanac održao i u narednom gemu, odličnim servama, kada se Đoković nalazio veoma blizu poraza.

Do kraja se igralo ‘gem za gem’, a Đoković nije čak imao nijednu brejk loptu. Mirna ruka 117. igrača na svetu je donela pobedu u ovom duelu, i plasman u treće kolo gde će igrati protiv Karena Buste.

Imajući u vidu da je prošle godine trijumfovao na ovom mestu, Đoković će izgubiti dosta poena.

(Izvor: YouTube/Australian Open TV)

0
0

6 Komentara

  1. Nole glavu gore,ti si nas najbolji sportista svih vremena,i svaki pravi Srbin nema sta da ti zameri ili da te kritikuje,ti si nas ponos!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti si momak , tipičan primerak(namerno kažem primerak a ne primer), bolesnog uma i osobe koja se u narodu zove dilea , kalea , blentavko ,šašavko , budala , jednom rečju , navijač jsd prošlost !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije tacno,upoterbio si preblage reci za njega.On je klasican idiot,umno zaostala osoba najnizeg stepena inteligencije,verovatno tako rodjen ili je kao beba cesto ispadao roditeljima iz ruku i kolica.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter