0
Fudbal

KAN: Senegal pobedom obezbedio prvo mesto, Tunis ima ‘pol poziciju’ u borbi za drugo (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 22:06

Senegalci ni u drugom meču nisu dopustili nikakvo iznenađenje, već su sigurnom igrom došli do trijumfa protiv Zimbabvea, rezultatom 2:0 (2:0)

Sve je praktično bilo rešeno već do 13. minuta igre, tokom kojih su „lavovi“ postigli oba svoja pogotka.

Strelac vodeđeg gola bio je fudbaler Liverpula, Saido Mane, koji je u 10. minutu iskoristio dobar pas Baldea Keite i sa druge stative ne pogodio prazan gol za 1:0.

Konačan rezultat postavljen je tri minuta kasnije, kada je Anri Savie, prelepim udarcem iz slobodnog udarca, sa nekih tridesetak metara pogodio desni ugao gola Zimbabvea.

Izvor: (Youtube/KoraBook TV)

Mogli su Senegalci i do ubedljivije pobede na ovom meču, međutim i ovo im je bilo sasvim dovoljno, da kolo pre kraja obezbede prvo mesto u grupi.

Dok je pitanje pobednika grupe reženo, za drugo mesto vodiće se velika borba između preostale tri ekipe. Tu najveće šanse ima Tunis, koji je u prethodnom meču savladao Alžir, te im je u poslednjem kolu dovoljan bod protiv Zimbabvea za prolaz.

Sa druge strane Alžir i Zimbabve, koji posle dve utakmice imaju svega jedan bod, moraće da čekaju i odgovarajući ishod drugog meča ne bi li stigli do pozicije dva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter