0
Ostali sportovi

VATERPOLO LIGA ŠAMPIONA: Dubrovčani prejaki za mlađani Partizan

Objavljeno: 18.01.17 u 20:08

Crno-bele je poraza koštalo loše otvaranje utakmice, gde su već posle osam minuta igre bili u zaostatku od pet golova. Jug je na kraju slavio rezultatom 9:16 (1:6, 2:4, 4:2, 2:4).

Izuzev loše prve deonice, koju su izgubili sa ubedljivih 6:1, u nastavku meča momci Zorana Milenkovića, kao da su se oslobodili pritiska i pokazali talenat, koji ova ekipa nesumnjivo poseduje.

Tako smo u naredne tri četvrtine, videli njihovu značajno bolju igru, koja je u pojedinim trenucima bila začinjena i nekim vrlo lepim i atraktivnim potezima.

Ipak to je bilo dovoljno samo za časan poraz, protiv izuzetno jake ekipe Juga, koja je ovom pobedom napravila veliki korak ka plasmanu u narednu fazu.

U ekipi Partizana na večerašnjem meču najviše se istakao Nikola Jakišić, koji je postigao 5 pogodaka dok su po jedan postigli Radovir Drašović, Petar Velkić, Aleksandar Radanović i Đorđe Lazić.

Kod gostiju su prednjačili Felipe Perone i Loren Fatović sa po četiri pogotka.

Naredna utakmica u Ligi šampiona  crno-bele očekuje 8. februara, kada će pred sobom imati verovatno i najveći mogući izazov, lidera grupe, ekipu Pro Reka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter