10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE JASNIJE: Evo koliko je Partizan novim ugovorom dobio od Telekoma…

Objavljeno: 18.01.17 u 10:47

Cifra je veća nego što je bila u prvom ugovoru.

Usled velikog šoka koji su crno-beli doživeli najavljenom suspenzijom iz Evrope u jednoj od naredne tri godine, klub je reagovao potpisivanjem novog ugovora sa Telekom Srbijom, uz pomoć države.

Neophodna sredstva pomogla su Partizanu da otplati sva dugovanja i stekne uslov da se nada promeni odluke UEFA, a za ‘Žurnal’ je generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio kakav je novi ugovor.

PORUKA UPRAVE PARTIZANA: Zvezdi je svejedno da li igra Evropu, i ovako grupnu fazu nije videla skoro deceniju (FOTO)

‘Veči od prethodnog’, kratko je rekao Vazura, što je bio dovoljna smernica kako bismo znali o kakvoj se cifri radi.

Ako je prethodni bio 1,2 miliona evra, odnosno, preko 140.000.000 dinara, jasno je da će ovaj novi biti preko te cifre, odnosno, da je Partizan ovog puta znatno bolje prošao.

0
0

10 Komentara

  1. Dragi komsije, da se razumemo da kao zvezdas sam protiv da jedni dobiju manje a drugi vise i nadam se da cete bez ikakvih problema igrat europu. Ali dokle vise da se svadjamo i trazimo rupe u upravama kojim nema kraja? Pa podrzimo tu privatizaciju i da imamo svi u ovoj je… zemlji srbiji svoga vlastnika i gotova stvar. Pa pogledajte lavor na sta lici svaku utakmicu?? Ocaj zivi, bez publike, 1000 ljudi jedva, kod nas isto jedva 3,4,5000 ljudi…neciji mozgovi to ne shvataju ali veci nas sigurno isto misli.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam iznenađen, lepo od MTS i vlasti sto se videli da ima i drugih klubova osim zvezde, a ovi sto se bune oni vrlo dobro znaju da je drzava pomagala i pomaze i sada, da je Gazprom ugovor trebao da pripadne Partizanu kao sampionu te godine, svi znamo kakve povlastice imaju oni koji su sponzori zvezde a od njih je i jedna naftna kompanija Knez i koliko daje zvezdi i sta ima za uzvrat…. Molim tisina

    0
    0
    Odgovori
  3. E,Vucicu,Vucicu,nasao si gde nase pare da prosipas…oni te prozivaju,vredjaju,mrze,kad bi mogli,ubili bi te odmah a ti ih vadis iz blata i u kosarci i u fudbalu.Postali su pravi premijerski klub.Ovo je sramota sta ti radis sa ovim nebitnim klubom za ovu drzavu.

    0
    0
    Odgovori
  4. MALO JE TO, MALO, HOCEMO i MORA SE IZJEDNACITI (bar) SPONZORSKA DAVANJA GASPROMA PREMA FKcz I SPONZORSKA DAVANJA PREMA FK P !!! ILI ISTO, ILI PRIVATIZACIJA OBA FK !!! TO STO FKcz VISE TREBA NOVCA, tj. STO IMAJU DUPLO VISE KLEPTOMANA, TO JE VEC NJIHOV ‘PROBLEM’ I NIJE RAZLOG DA DOBIJAJU 85% VISE OD NASS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • a sta ima ruska kompanija Gasprom sa Partizanom? sto hnk partizan ne dovede sebi sponzora iz inostranstva? da necete mozda i to da vam sredi Vucic? znaci treba da se izjednaci vasa nesposobnost u vodjenjem klubu sa drugima? pa hoce li i OFK ili moja Sloboda iz UE da dobiju te sponzore?
      Boze podari ove ljude sa malo mozga

      0
      0
      Odgovori
  5. hvala Vucicu sto si nas podario i ovom drzavnom firmom posle NISa i MTSa u basketu. bez tebe bi mogli da ugasimo svetla u jsd

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter