0
Evropske lige

RIMLJANI NA SRPSKI POGON: Đorđević načeo a Sergej dokusurio Đenovu, za četvrtfinale kupa! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.17 u 23:15

Fudbaleri Lacija savladali su na svom Olimpiku ekipu Đenove, rezultatom 4:2 (2:2) a u centru pažnje su ponovo bili srpski igrači.

Čak četvorica srpskih fudbalera izašlo je večeras na teren u Rimu. Na jednoj strani Sergej Milinković-Savić i Filip Đorđević, na drugoj Darko Lazović i Nikola Ninković. Mnogo uspešniji je bio domaći dvojac, koji je dao veliki doprinos pobedi „nebeskoplavih“ i prolasku u narednu rundu nacionalnog kupa.

Sve je počelo u 20. minutu kada je Filip Đorđević iskoristio jedno lepo proigravanje Felipea Andersona i svom timu doneo vođstvo.

Kada je samo 11 minuta kasnije Vesli Hedt duplirao prednost Lacija, činilo se da je ovaj meč rešen. Ipak u samom finišu prvog poluvremena gosti uspevaju da se ekspresno vrate u meč.

Najpre je Maurisijo Pinilja, pogotkom u 41. minutu smanjio prednost domaćina, da bi bivši igrač „nebeskoplavih“, Goran Pandev, samo tri minuta kasnije vratio utakmicu u egal.

Efikasan kraj prvog dela, nagovestio je dosta uzbuđenja u nastvku, a presudan detalj bio je ulazak na teren Sergeja Milinkovića-Savića, u 60 minutu utakmice. Svega deset minuta nakon uslaska u igru, Sergej je prelepim volej udarcem vratio svom timu prednost i otvorio mu vrata četvrtfinala.

Pet minuta kasnije, tačku na ovaj meč stavio je Ćiro Imobile, svojim 12. pogotkom u sezoni.

Izvor: (Youtube/JUST CALCIO 2)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter