1
Košarka

FOTO: STARSPORT

RANE PEKU: Reprezentativac Hrvatske oštro protiv ‘nezaslužene’ nagrade Teodosiću (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.17 u 17:43

U intervjuu za hrvatsku štampu, Krunoslav Simon je osporio odluku ‘Gazete’ da je Miloš Teodosić najbolji Evropljanin u 2016. godini.
Činjenica je da hrvatski košarkaši ne znaju kako izgleda pobediti srpske, pa često pokušavaju u ‘utakmicama’ van parketa da trijumfuju, ali i to im ne polazi za rukom.

Po mišljenju košarkaša Armanija, saigrača Milana Mačvana i Miroslava Raduljice, Krunoslava Simona, Miloš Teodosić nije trebalo da se nađe ni u prvih tri u izboru ‘Gazete’.

– Miloš Teodosić nikada nije igrao u NBA, a Nando de Kolo je bio tamo, pa se brzo vratio u Europu, naveo je razloge zbog kojih Teo i Francuz nisu zaslužili sam vrh liste.

Naravno. Simon smatra da je jedan Hrvat trebalo da dobije ovo prestižno priznanje, i to Bojan Bogdanović:

– Mislim da je Bojan Bogdanović morao biti u tri najbolja. Po meni, u ovom se trenutku može razmišljati samo je li Bojan prvi ili drugi za 2016. godinu. On ili Pau Gasol. Jer NBA liga je nešto drugo. Ne mogu Teodosić i De Kolo u istu rečenicu sa Bojanom ili Gasolom. To je moje mišljenje, dovršio je košarkaš.

Međutim, ‘Gazeta’ kao i ostala objektivna košarkaška javnost ne misli kao Simon, te je ubedljivo najbolji u 2016. godini bio srpski plejmejker.

(Izvor: YouTube/PandaZZZ)

0
0

1 Komentara

  1. Meni nije jasno gde nadje Bogdanovica pored oba Gasola,Batuma,Antetokumpa,Valanciunasa,Porzingisa,Vucevica itd.pa taj igra u najlosijem timu u nba i nije nesto a jos nije ni sa reprezentacijom nista osvojio.TEO ZASLUZENO NAJBOLJI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter