3
Domaći fudbal

FOTO: CRVENAZVEZDAFK.COM

PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST: Zvezda dobila novu ‘filijalu’ (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 18.01.17 u 16:29

Crvena zvezda i Grafičar su danas potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.
Ovim putem, dva beogradska kluba su ozvaničila dobru saradnju, na zadovoljstvo generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića i predsednika RFK Grafičar Slobodana Govedarice.

Ugovor koji je potpisan predviđa razmenu fudbalera i trenera, što znači da će jedan od klubova u kojima će mladi fudbaleri šampiona države ubuduće tražiti minute jeste Grafičar. Takođe, treneri iz Crvene zvezde će odlaziti u poemnuti klub radi sticanja iskustva i usavršavanja.

FOTO: CRVENAZVEZDAFK.COM
FOTO: CRVENAZVEZDAFK.COM

– Izuzetno mi je drago što smo potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa FK Grafičar, sa kojim već imamo saradnju na nivou Omladinske škole. Crvena zvezda je veliki klub i potrebne su joj filijale širom Srbije, kao i u Republici Srpskoj i Crnog Gori, i nadam se da ćemo u nekom doglednom vremenu kada se steknu finansijski uslovi moći i taj projekat da realizujemo. Grafičar je bratski klub Crvene zvezde, lociran je veoma blizu našeg stadiona. Imaju izuzetno ambiciozno rukovodstvo koje može da bude dugoročan strateški partner Crvenoj zvezdi, kazao je Zvezdan Terzić.

Grafičar se trenutno takmiči u Srpskoj ligi Beograd gde zauzima 12. mesto sa 18 bodova iz 15 kola.


(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

  1. Da bi imali buducnost, msm u 4 ligi (posto iz 1 uskoro lete..), moraju da, umesto ‘filijale’, ponude PARTNERSTVO FK Slogi iz Petrovca na Mlavi, da ih ovi ne bi non stop guzi..li …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter