3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN RASPUCAN NA STARTU: Leonardo stigao, Tavamba debitovao, bakljada na ‘Blatuši’ (FOTO)

Objavljeno: 18.01.17 u 12:55

Fudbaleri Partizana savladali su BSK sa 6:1 (3:1) u svojoj prvoj utakmici u 2017. godini na čuvenoj ‘Blatuši’.

Sve je danas na stadionu u Humskoj proteklo u sjajnom svetlu kada se radi o Partizanu i navijači mogu biti zadovoljni sa ubedljivih 6:1 protiv BSK-a u prvoj utakmici posle mesec dana pauze.

Posebno raduje da je debi upisao Leandro Tavamba, napadač koji je najveća akvizicija crno-belih ove zime i od koga se tek očekuje da doprinese igri Partizana i borbi za titulu predstojećeg proleća.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navijače raduje i dolazak Leonarda da Silve Souze koji se toliko dugo čekao i koji je brazilski fudbaler dosta najavljivao prethodnih dana putem društvenih mreža. Nije bio u sastavu, ali je sa širokom osmehom na licu, i pored snega na koji nije navikao, gledao svoje saigrače.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Svakako, najlepša vest za simpatizere crno-bele boje je nastavak golgeterske serije Uroša Đurđevića, koji je u prvom poluvremenu postigao dva gola uz jedan Marka Jevtovića, dok su u drugom poluvremenu strelci bili Alen Stevanović, Valeri Božinov i Đorđe Jovanović.

Zanimljivo da je BSK poveo već u osmom minutu golom Kikovića, ali je onda usledio veliki preokret.

Videli smo i baklje na ovom meču, a evo kompletne fotogalerije sa ovog meča:

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter