2
ATP

HRVATICA HTELA DA ‘UNIŠTI’ VIKTORA: Nisi svesna šta si uradila! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.17 u 10:13

Potpuno je neverovatno šta je Marija Čičak uradila našem teniseru u odlučujućem meču protiv Italijana Lorencija.

Marija Čičak delila je pravdu u meču drugog kola Otvorenog prvenstva Australije između Viktora Troickog i Paola Lorencija, ali je nije podelila na pravi način. U definitivno najvažnijem momentu meča, ona je poklekla i neshvatljivo stala na stranu Italijana.

Na ko zna koju po redu ‘brejk’ loptu Srbina za vođstvo od 5:3 u petom setu i mogućnost da servira za meč, Viktor je poslao neodbranjivu loptu, ali je sudija viknula ‘aut’.

POLOVIČAN UČINAK SRBA: Duci i Aleks nisu mogli više, Jelena bez problema, a Viktor opet kroz maraton!

Posle ‘čelendža’ Viktor je potvrdio da se radilo o dobroj lopti, za tek koji milimetar i već je proslavio osvajanje gema. Međutim, Marija Čičak to nije dozvolila.

Odlučila je da se poen ponovi jer je Lorenci navodno bio na lopti, iako to nije bila prava istina. To je potpuno razbesnelo Viktora, razumljivo.

– Kako kad je bio na drugoj strani terena. To je čist viner! Nije bio tamo! Da li znaš šta si uradila? Nisi svesna šta si uradila! Ne možeš! Ne, ovo je super važan poen. Što mi to radiš?! – raspravljao se Troicki sa Marijom Čičak na srpskom, te smo ga svi jasno razumeli.

0
0

2 Komentara

  1. Ustaše uvek ostaju ono što jesu, a to su *ov“#“2. Uvek protiv Srba, ali nema veze, vratićemo vam sve sa kamatom!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. M’mu joj i SVEEEEE jjjbbbmmmm !!! Isto se i sa nama GROBARIMA DESAVA OVDEEEE !!! BAGRA CRVENO KOCKASTA SVI SU ISTIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter