0
Evrokup

FOTO: StarSport

EVROKUP: Obradovićeva Lokomotiva se baš zahuktala, Marković odličan u podebedi Zenita

Objavljeno: 18.01.17 u 20:33

Ekipa iz Krasnodara nastavlja da beleži sjajne rezultate u svim takmičenjima a Stefan Marković pokazao zašto ga selektor Đorđević onoliko ceni.

Od kako je Saša Obradović preuzeo ulogu „mašinovođe“ ekipa Lokomotive jednostavno gazi sve pred sobom. Nova žrtva srpskog stučnjaka bila je ekipa španske Fuenlabrade, koje je na gostovanju u Rusiji poražena rezultatom 86:61.

Najefikasniji u redovima tima iz Krasnodara bio je Met Džening koji je ubacio 25 poena, a zapažen je bio i bivši centar Partizana, Kevin Džons koji je uz 10 poena imao i šest skokova.

Ove večeri uspešan je bio i drugi ruski tim, Zenit is Sankt Peterburga, koji je bio ubedljiv protiv Hapoela iz Jerusalima, rezultatom 101:81.

Veoma zapaženu partiju u redovima Zenita pružio je naš Stefan Marković koji je utakmicu završio sa 16 poena i šest asistencija. Jedini bolji od njega u ruskoj ekipi je bio Rajan Tulson koji je ubacio 28 poena.

U izraelskoj ekipi prednjačio je Amare Stodemajer sa 22 poena, dok je nekadašnji igrač beogradskih večitih, Tarens Kinzi ubacio 17.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter