0
The Best Of

VREMEPLOV: Bod sa Francuskom otvorio vrata Antićevim ‘orlovima’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.17 u 00:02

Pred punim tribinama ‘orlovi’ uspeli da zaustave moćnog rivala.

Svakako da je spektakl na „Marakani“ ostao upamćen po remiju između Srbije i Francuske u septembru 2009. godine, kada su izabranici selektora Radomira Antića osvojili ‘zlatan’ bod. Srpski momci su zaustavili favorita pred krcatim tribinama, a nisu poklekli pored njihovog ranog izjednačenja, kada je čuveni Tijeri Anri uspeo da savlada Vladimira Stojkovića, posle njegove velike greške.

Borba se rasplamsala od samog početka, „orlovi“ su brzo nagrađeni. U šesnestercu je srušen Žigić, a siguran egzekutor sa penala bio je Nenad Milijaš i Srbija je povela sa 1:0.

VREMEPLOV: ‘Mađarske rapsodije’ u izvedbi plavog ’orkestra’, pod dirigentskom palicom Peđe Mijatovića (VIDEO)

Na kraju 1:1 je bio konačan rezultat, mada je bilo prilika da dođe do promena, ali ovakav ishod otvorio je vrata plasmana na SP u Južnu Afriku, prvom i za sada poslednjem učešću Srbije.

VREMEPLOV: Kako mladi Toti nije mogao da odoli seksi konobarici, posle mu se smejala cela Italija (VIDEO)

Nas tim je nastupio u sastavu: Stojković, Ivanović, Vidić, Luković, Obradović, Milijaš, Stanković, Krasić, Jovanović, Kačar, Zigić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter