3
AdmiralBet ABA Liga

NIMALO LAKO: Crvena zvezda kreće na put po Evropi dugačak 8.116 kilometara…

Objavljeno: 17.01.17 u 11:15

Crvenu zvezdu narednih sedam dana čeka put dugačak 8.116 kilometara, mada je to treći put ove sezone, pa se može reći da su se crveno-beli već malo navikli.

Zbogom Beograde. Vidimo se usput narednih sedam dana. Košarkaši Crvene zvezde kreću na novo ‘putašenstvije’ koje vodi od Tel Aviva preko Laktaša do Vitorije. Četa Dejana Radonjića će tako u svega nekoliko dana sa jednog kraja Evrope ići na drugi kraj, a za sve je ‘kriv’ dupli program Evrolige i dva vezana gostovanja.

Naime, Crvena zvezda danas kreće put Tel Aviva, a vazdušna razdaljina od Beograda do grada u Izraelu je 1.881 kilometar. Crveno-beli se potom vraćaju u Beograd, sedaju u autobu i pravac Laktaši autobusom 314 kilometara. Sledi povratak do Surčina, pa opet avionom, sada na krajnji zapad Evrope i Baskiju. Razdaljina vazdušnom linijom 1.863 kilometra. Kada se sve to sabere sa odlascima i dolsacima dođe se do cifre od 8.116 pređenih kilometara za šest dana. Za to vreme treba odigrati tri veoma jake i važne utakmice.

– Sledi nam ciklus utakmica koji je još značajno teži zbog broja mečeva u malom broju dana, ali i zbog puta koji je potrebno da se pređe i zbog protivnika koji su izuzetno jaki. Idemo za Tel Aviv, pa preko Laktaša putujemo za Španiju, a onda se vraćamo u Beograd na meč protiv Panatinaikosa. Videćemo kako ćemo proći kroz sve to – rekao je Dejan Radonjić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter