17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRAČAK NADE ZA PARTIZAN: Crno-beli se žalili, ali postoji jedan problem

Objavljeno: 16.01.17 u 19:09

Pre pet dana fudbalsku Srbiju protresla je informacija da je Partizan suspendovan na godinu dana iz evropskih takmičenja u prvoj u kojoj se bude kvalifikovao za neki od evrokupova u naredne tri godine. Danas je, po svemu sudeći, potvrđeno da je uprava kluba iz Humske uložila žalbu.

Kako prenosi „Mondo„, crno-beli su definitivno poslali žalbu.

Naime, u pismu koje je stiglo iz CAS, navedenoj redakciji je potvrđeno da je Partizan uložio žalbu na odluku koja je doneta 13. decembra, što je svakako pozitivno.

Ipak, za brigu navijača bi moglo da bude to što u CAS ne znaju kada će biti doneta konačna odluka, jer je, prema rečima Kejti Hog, glasnogovornice Suda za sportsku arbitražu, „arbitražni proces u toku“, što znači da će svi kojima je Partizan u srcu strepeti još neko vreme.

A druga stvar koja bi mogla da zabrine navijače, jeste to što Partizana još uvek nema među zakazanim saslušanjima na sajtu CAS.

Ostaje nam da se strpimo i sačekamo konačnu presudu, mada će Partizanu biti potrebno mnogo sreće kako bi oborio odluku koju je UEFA već donela.

0
0

17 Komentara

  1. A vi krcunovci, malo smirite strasti. Partizan je srpskiji klub od vas jer nikad nije naneo stetu srpskom fudbalu kakvu ste vi busaci u grudi naneli slucajevima „Djenova“ i „Siptarsko-turskodelijski dron“! Dovoljno receno,a da ne pominjem vase neslavno busenje od strane svakog ko je na vas naisao u Evropi tokom celih 15 godina! Mene je sramota zbog vas!

    0
    0
    Odgovori
  2. čitam ove komentar i ne želim da vjerujem da ovako nešto čovjek, navijač, srbin može da napiše…
    pa ovo je sramota, ovamo vatikanovci, franjevci, grobari sa druge musavci, cigani delije…
    ništa drugo nego srpska posla, sebe nazivate navijačima vi samo sramotite svoje klubove…
    više mrzite drugi klub nego što svoj volite, hajde razumijem rivalstvo bolji, lošiji ali ne razumijem ovakve uvrede nemate granice…
    veoma žalosno samo to mogu napisati…

    0
    0
    Odgovori
  3. a zašto da strepim nisam strepio kad su nas izbacili zbog mostara a kamoli sada treba nas izbaciti da se ta gamad proteraju iz klubova

    0
    0
    Odgovori
  4. sacekajmo sud sta CE reci. ko je taj iz uefe koji I’m je govorio nema problems moze jos koji Dan uplatite vi to bice u redu.komisija je birokratski odradila posao nine bio dokaza drugih I donela odluku. sad taj iz uefe neka vadi trnje I neka ga uzmu kao svedoka .zasto komisija nine uvazila njegov predlog nije jasno.her on je morao da da izvestaj .u svakom pogledu curkovic je dobro rekao konacna odluka nije donesena svi spinuju kako ko zeli ..

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan je ponos Srbije, a ne onih koji menjaju ime ko čarape. Zato ne brinite vi za nas… Šta je bolje kvantitet ili kvalitet?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter