16
Košarka

FOTO: STARSPORT

POJAČAVA SE PARTIZAN: Gordon sleteo u Beograd, a možda uskoro stiže i NBA pojačnje! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.17 u 22:17

Nekadašnji košarkaš moskovskog CSKA doputovao je u Beograd, gde će se od utorka boriti za potpis ugovora sa crno-belima. Šuška se o NBA pojačanju na poziciji centra.

Džamonta Gordona je na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao poslovni direktor Partizana, Mlađan Šilobad, a iskusni bek će već sutra biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima.

Ukoliko se pokaže kao fizički spreman, Amerikanac će imati nekoliko dana da ubedi trenera Aleksandra Džikića, da je on to pojačanje koje Partizan već dugo čeka.

Podsećamo, Gordon je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao pre više od godinu dana, kada je nastupao za turski Tofaš, pa uprava tima iz Humske želi da se uveri da je spreman da odmah odgovori na njihove zahteve.

Međutim iskusni bek nije jedini igrač koji bi mogao da ovih dana pojača najtrofejniji srpski klub.

Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, Partizanu je ponuđen i doskorašnji centar Orlanda, Arinize Onuaku.

Radi se o dvadesetdevetogodišnjem centru (206cm), koji je tokom karijere nastupao i za Klivlend, Nju Orleans i Minesotu a od evropskih klubovova nosio je dres Makabija iz Tel Aviva.

Šta će biti od svega ovoga videćemo vrlo uskoro, ali ono što je sigurno uprava crno-belih će morati da dela brzo, jer je rok za registraciju igrača u ABA ligi 20. januar.

0
0

16 Komentara

  1. Ja ne znam sto se dize ovolika prica oko tog pojacanja. Meni je kao Zvezdasu zaista drago da se Partizan ojaca i da se u plej ofu nadigravamo muski ( naravno da bi zeleo da Zvezda pobedi ). Mislim da je i pored tog pojacanja koje vam dolazi Zvezda jaca ali nikad se ne zna , derbi je uvek nesto posebno i nema favorita.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je dokaz da nas se plase,a ne samo to doci ce i taj trenutak kada ce Zvezda da pukne kao tikva zivi bili pa se iznenadili 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. O cemu ti pricas…nemoj da komentarises ako vec nisi upucen..tim Partizana od kako ti kazes 13 novih kosta manje nego rezerve u zvezdi,a to sto zvezda ima para jer ima naklonost nekog coveka iz vrha i sto joj predsednik radi nezakonite poslove o tome necemo sada

    0
    0
    Odgovori
    • Jel ti to rekao Tegeltija?Samo ti njega slusaj i bice ti ispran mozak,ako ga uopste imas.U partizan ne dolaze igraci zbog kikirikija,to bi trebalo da ti bude jasno a pogotovi ne stranci.Evo kod Tegija se javljaju neki tvoji bolidi koji ne znaju gde biju i sta da kazu,varnice na sve strane.

      0
      0
      Odgovori
  4. Kako vas panika hvata na svako pominjanje Partizana… Pokušali su da nas ugase ali ne ide to tek tako sa evropskim prvakom . Ima nas mngo na sve strane od KSS pa na dalje da jednostavno se stvari vraćaju na svoje mesto…

    0
    0
    Odgovori
  5. pa da.. zvezda dugovala 15 miliona sad nikom nista ne duguje.. Dovela igraca iz galate nema se para… glupo bilo zvedi da daju partizanu ne. 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda zaradjuje pare od EL,ako ti to nije jasno.Do sad je od pobeda inkasirala vec 350 000e,od igranja u Areni,mozda i vise,pa od reklama,tv prava i ponajmanje od drzave,za razliku od vas,koji igrate kup Mikija Mausa.

      0
      0
      Odgovori
      • Koje god takmicenje da igramo mi cemo za razliku od vas,koji ste bojkotovali kosarku i psovali tog istog lopova koji vas vodi,uvek da pratimo i bodrimo nas Partizan jer to je svetinja,tu nema nista vestackog!A to da vasa,nazovi Zvezda(FMP) placa igrace od sponzora i zaradjenih para od Eurolige pricaj nekome ko nezna nista o tome!

        0
        0
        Odgovori
        • Posto si upucen u sve od cega onda vi isplacujete vase igrace, samo mi nemoj reci da oni ne primaju plate mesecima i da igraju iz ljubavi. I jos nesto, nemoj mi reci da niste psovali majku Pekovicu sto nije bilo pojacanja i sto ste gubili neke utakmice.

          0
          0
  6. Premijer ponovo ispraznio bankomat.Bivsim igracima duguju godinama,ovi ih gone preko sudova a oni bezobrazno dovode nove igrace.Sa ovom dvojicom,bice 13 novih u ovoj sezoni,sto je van svake pameti.,samo ne znam sta ce im oni.I sa njima i bez njih ce biti 4.u ligi a to znaci da ce naleteti na Zvezdu,koja ce ih demolirati pa makar igrali 10 na 5.

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto ne prokomentarises malo za koji tim navijas i da li si uopste svestan da i dalje ne postojite!Uvukli ste se pudlici u strokavo dupe,smrdite jos vise a 15 miliona duga naravno niko vise i ne spominje!Do pre dve godine niste ni pratili kosarku a sad odjednom vi ste sila!Oce ali malo sutra,zna se ko je Partizan!Nece te jos dugo,svesni ste vi toga vrlo dobro!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter