1
Fudbal

NEKADA JE VREDEO, VIŠE NE: Kinezi daju milione za Falkaa

Objavljeno: 16.01.17 u 19:32

Falkao je od odlaska iz Monaka u Mančester Junajted maltene nestao sa fudbalske mape, a nakon ponude koja je stigla za njega iz Kine, nalazi se na putu da sa nje samovoljno siđe.

Radamel Falkao je u dresu Atletiko Madrida postao jedan od najubojitijih napadača Evrope, nakon čega je šokirao fudbalski svet i prešao u Monako.

Iako je u dresu „Kneževa“ odigrao sasvim dobru sezonu, usledile su pozajmice u Mančester Junajted, pa u Čelsi, i praktično nestanak sa fudbalskog radara. Ali, zaboravljeni napadač je ove sezone ponovo eksplodirao, postigao 12 golova za Monako i počeo da podseća na stare dane.

Međutim, to bi moglo da se promeni. Naime, Falkao se nalazi na meti kineskog Tijanđina, koji je spreman da za usluge Kolumbijca da čak 50 miliona evra, uz platu od dva miliona evra mesečno.

Na Falkau i Monaku je da odluče šta je činiti, ali nema sumnje da će odlazak koštati ne samo Monako titule, već i Falkaa bilo kakvog povratka u ozbiljan svet fudbala.

 

0
0

1 Komentara

  1. Propustili ste da napišete da je imao tešku povredu kolena zbog koje je pauzirao skoro godinu dana i da je posle povrede pozajmljen junajtedu i čelziju… I kako to tačno mislite da Falkao ne vredi više????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter