0
Košarka

NBA: Bjelica dvocifren, Niksi izbegli katastrofu (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.17 u 00:48

Do novih pobeda u NBA ligi su stigli Dalas, Atlanta i Toronto.
Minesota je počela mnogo bolje i tokom celog prvog kvartala vodila, u nekim momentima je imala i šest poena razlike, ali je na prelazu iz prve u drugu četvrtinu Dalas stigao do prednosti i do kraja utakmice bio jedina ekipa koja vodi. Maveriksi su odlično čuvali svoju prednosti i odolevali pokušajima da Minesota smanji zaostatak. Najveća razlika je bila plus 17 za Dalas, nakon malog pada u igri iz kojeg su Metjuz i družina izašli još bolji.

(Izvor: YouTube/Green Mode)

U pobedi domaćina se najviše istakao baš Vesli Metjuz sa 19 poena i sedam skokova, Dirk Novicki je imao 17 poena i šest skokova, dok je Barea ubacio 15. Gorđi Đeng je postigao 21 poen za Timbervulfse, Vigins je imao 19, Tauns 18, a Nemanja Bjelica je za 22 minuta na parketu zabeležio 10 poena i četiri skoka.

Toronto je skoro tokom svih 48 minuta vodio protiv Niksa koji su u trećoj četvrtini ubacili samo osam poena. U tim momentima je prednost Reptorsa išla i do 38 poena, da bi u završnoj deonici Njujork postigao skoro 40 poena i spasio šta se spasiti može. Demar Derozan je imao 23 poena, a Karmelo Entoni 18.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

REZULTATI:

Dalas – Minesota 98:87

Atlanta – Milvoki 111:98

Toronto – Njujork 116:101

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter