0
Evropske lige

LEPO MU JE U BAVARSKOJ: Roben produžio ugovor sa Bajernom (FOTO)

Objavljeno: 16.01.17 u 19:45

Nakon Franka Riberija i Roberta Levandovskog i iskusni Holanđanin produžio saradnju sa šampionom Nemačke.

Kako je potvrdio minhenski klub, Arjen Roben potpisao je novi ugovor sa Bajernom, čiji bi dres trebao da nosi najmanje do 2018. godine.

Iskusnom krilnom napadaču je važeći ugovor isticao na kraju sezone ali je on odlučio da ga produži, iako je u poslednej vreme već počelo da se špekuliše o njegovoj narednoj destinaciji.

-Srećan sam što sam produžio saradnju sa klubom. Bajern je jedan od najboljih klubova na svetu a Minhen je za mene i moju porodicu postao druga kuća. Želim da osvojim što je više moguće trofeja.- rekao je Roben nakon uspešno zaključenog posla.

Holanđanin je u Minhen stigao iz madridskog Reala u leto 2009. godine, a od tada je sa Bavarcima osvojio ukupno 15 trofeja, od čega jednu Ligu šampiona. Upravo je Roben bio jedan od najzaslužnijih za poslednju titulu prvaka Evrope Bajerna, postigavši pobedonosni gol u završnici finala sa Dortmundom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter