8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKAZANA PROMOCIJA: Partizan sutra predstavlja novo pojačanje

Objavljeno: 15.01.17 u 14:54

Za ponedeljak od 13 časova na stadionu u Humskoj zakazana je promocija novog pojačanja Fudbalskog kluba Partizan.

U danu kada je ‘eksplodirala’ vest da bi Partizan mogao da bude izbačen iz Evrope, HotSport je najavio dolazak Muhameda El Monira u Humsku.

Njegovo predstavljanje će se održati sutra na stadionu u Humskoj sa početkom u 13 časova.

SVE JE DOGOVORENO: Dok Grobari strepe oko sudbine kluba, novo pojačanje je pred vratima!

Iako iz kluba nisu želeli da imenuju novo pojačanje, jasno je da se radi o Libijcu kojem je istekao ugovor sa prethodnim klubom Dinamom iz Minska, i u Partizan će doći kao slobodan igrač.

Iskusni levi bek ima iskustva u srpskom fudbalu, pošto je već nosio dres Jagodine, sa kojom je osvojio Kup Srbije.

Mohamed El Monir

Videćemo da li ovo znači i odlazak dosadašnjeg prvog ‘pika’ na levom boku, Nemanje Miletića. Naravno, još se čeka i potvrda dolaska štopera Nikole Vujadinovića iz Kine.

OVO JE NEZABELEŽENO U SRPSKOM FUDBALU: Englezi kažu – Saša Ilić je najbolji na svetu! (FOTO) (VIDEO)

0
0

8 Komentara

  1. Neko od cigane pita dal je ovo pojacanje za evropu?evo da mu odgovorim,ovo je pojacanje najpre za super ligu pa onda ce biti za evropu,jer je ovo igrac velikog formata.a ti pitaj terzica zasto su mu oni krsevi pavkov vujaklija onaj crnac koga mi nismo hteli?BOZOVIC SE BOJI DA GUBI TITULU I IZGUBICE JE,ZATO SU OVI KOKEZE I OSTALI SVE UCINILI DA PARTIZANA IZBACE IZ EVROPE ALI NEZNAM DALI CE A I NIJE BITNO TOLIKO,TITULA PA ONDA.A VI CIGANCICI GODINAMA NE IGRATE EVROPU PA I VI JADNI ZIVITE.TITULAAAA

    0
    0
    Odgovori
  2. Jao ljubomorni cigancici,mi dovodimo igrace da osvajamo Trofeje,o evropi otom potom,nama Grobarima prioritet je titula,a ovog sjajnog beka i ostale igrace nismo doveli samo za letosnje kvalifikacije ako budu,vec za duze vreme.cigani jel vam se tresu gace?haha DOBRO DOSAO MAJSTORE 3 GOD.SMO CEKALI DA DODJER.

    0
    0
    Odgovori
  3. tako treba nikolic radio pravu stvar Tim prprema kako je zamislio I to je odlicno. state CE biti bice ..ako nebudemo igrali evropu predlazem upravi da nikolicu produzi ugovor I da coven stvori novu generaciju u sezoni bez evrope za sezonu posle . osvrnuo big se na tumbakovica kritizera I njegovog posinka mirkovica..tumbakovic zasto pobeze dva puta nisi ostao da se Boris za partizan vec volis zelene dolare..a mirkovicu kazem zasto izbegavas skuostine reci state the bili a ne da bezis..napravi front grobara stani ispred njih hrabro junace I u Bob kao kad su grobari makli zecevica I of tad se ne izvlacimo iz krize.jedini je petric intiligentan I pristojan kako je on odrzao CA’s ponasanja na skupstini to je parexleans..svi vi drugi niste my in do kolena .samo sedite I pametujete her nemate kapacitet in sebe da sredite a kamoli da vodite klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter