1
Domaći fudbal

VOLI EGZOTIČNE DESTINACIJE: Posle Brazila, bivši fudbaler Zvezde odlazi u Aziju (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.17 u 16:55

Nekadašnje krilo crveno-belih, Marko Perović, karijeru nastavlja u Hong Kongu.

Nakon sezone provedene u Brazilu, gde je nastupao za Operario, Marko Perović dogovorio je saradnju sa svojim novim klubom Sout Kina iz Hong Konga.

Tamo će se igrač, kojeg se mnogobrojni navijači Zvezde sećaju po golu iz 125. večitog derbija, kada je majstorki zalomio Albeta Nađa, pridružiti još dvojici srpskih internacionalaca, Nikoli Komazecu i Bojanu Mališiću.

– Iskoristio bih priliku da se zahvalim menadžeru, Zoranu Rajoviću, koji je najzaslužniji za realizaciju ovog transfera. Takođe zahvalnost dugujem i treneru Dejanu Antoniću, koji već duži niz godina uspešno radi kao trener u Aziji, gde je prethodno i igrao – rekao je za naš portal Marko Perović.

– Uslovi za rad su ovde zaista odlični, grad je prelep. Drugi deo sezone počeo je 7. januara, a ja se nadam da će mi radna viza biti gotova u najskorijem vremenskom periodu i da ću debitovati 22. januara. – najavio je Perović za HotSport.

(Izvor: youtube / MrRedStarBelgrade)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter