13
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SPREMA SE TEREN: Reprezentativac stiže na Marakanu!

Objavljeno: 15.01.17 u 10:09

Pogodak u metu je ako Crvena zvezda uspe da dovede napadača Džeremija Bokilu. Reprezentativac Konga, koji trenutno igra na Kupu afričkih nacija, pregovara preko menadžera sa upravom crveno-belih.

Kako HotSport ekskluzivno saznaje, stiglo se na pola puta:

– Bokila bi trebalo prvo da raskine ugovor u Kini, a ova misija je u toku, pošto Gvanžu, koji predvodi Dragan Stojković, ima drugo rešenje u napadu. Mi smo poslali maksimalnu ponudu, i trebalo bi sve da bude poznato do kraja januara, rečeno je iz kluba za HotSport.

Bokilu sutra očekuje meč protiv Maroka, a on je želja trenera Miodraga Božovića, koji ga poznaje iz vremena kada je Bokila nosio dres Tereka, odakle je u Kinu otišao za 2,2 miliona evra.

 

DAN D: Zvezda organizovala sastanak, štoper na korak od Ljutice Bogdana (FOTO) (VIDEO)

0
0

13 Komentara

  1. Plediram na menadžment C.Zvezde da se okane dovođenja igrača iz Afrike jer osim sirove snage oni ništa nemaju. Sa tehnikom su na ratnoj nozi! Bolji su Vujaklija i Pavkov, deset puta, od nekog tamo Bokile. Uozbiljite se!

    0
    0
    Odgovori
  2. @Sinisa, mnogo si pametan,klipane. A ni ne slutis da ti je ta tvoja zakletvica suspendovana takodje! Pricekaj samo deset dana….. U Fss kriju Zvezdino stanje prema Uefa, ali ovi vec sve znaju. Problem vass je sto cete vi imati vrlo malo ili ni malo vremena za zalbu. Zivi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori
  3. …ma koji bre ‘teren’, mozda na ‘teren’ za ceremoniju ‘lomace’, jedini koji ‘priznajem’ za njih .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter