0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Favoriti na potezu

Objavljeno: 15.01.17 u 09:22

Favoriti su na potezu drugog dana vikenda, a pored iskušenja u gostima očekujemo njihove uspehe i odabrali smo mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

UDINEZE – ROMA 2 (1.95)

Domaćin igra toplo-hladno, a posle poraza od Intera u goste dolaze Rimljani. Na strani ekipe trenera Spaletija je kvalitet i tradicija poslednjih godina.

FIORENTINA – JUVENTUS 2 (1.85)

Poslastica kola je u Firenci, a Juve dolazi da nastavi uspešan niz i zadrži bodovnu zalihu na prvom mestu. Ipak, misija nije laka posto domaćin može da podigne rampu, mada su crno-beli specijalisti za derbije.

SEVILJA – REAL 2 (1.95)

Treći meč dva kluba u Novoj godini svakako donosi spektakl, a posle obaranja rekorda od 40 mečeva bez poraza, lider predvođen Ronaldom želi pečat sa tri boda.

FMP – MORNAR 1 (1.65)

Pobedom nad Igokeom domaćin se približio luci spasa, a da budu potpuno mirni treba da savladaju direktnog konkurenta. Sjajna forma Čovića i Boldena daju prednost ekipi iz Železnika.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 11,60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter