9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI SLABIJI U JESENJEM DELU: Stub Partizana napušta Humsku?

Objavljeno: 15.01.17 u 11:26

Nakon što su Partizan pojačali Tavamba i El Monir, a dok se čeka kako će se završiti priča sa štoperom Nikolom Vujadinovićem, čini se da će crno-beli u drugi deo sezone ući bez jednog od najvažnijih igrača protekle jeseni.

Kako pišu „Večernje novosti“, Humsku bi mogao da napusti Marko Jevtović, jedan od najstandardnijih igrača od kad je Marko Nikolić preuzeo trenersku „palicu“.

Zemlja u koju bi Jevtović mogao da se preseli jeste Holandija, pošto, navodno, jedan klub već neko vreme prati vezistu, i čini se da su predstavnici tog kluba zadovoljni viđenim.

Ukoliko Jevtović zaista napusti Partizan, to bi trebalo dodatno da učvrsti poziciju Brazilca Evertona i osigura njegov ostanak do kraja sezone.

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan stopirao odlazak štopera u Tursku

 

0
0

9 Komentara

  1. Da, da ,vi da pricate o tome ko bije. Kako te nije sramota cigosu, Evi je igrac kakvog decenijama niste ni videli! On mozda zna i da bije, i to umije, ali zna i da vam ga zabije! A to sto pricas o vasoj listi, ne mislis valjda po mantri tvog kluba koji dva ili tri meseca pre prelaznog pusti buve o svojim zeljama, imenujuci sve ponajbolje igrace na domacem trzistu. Cisto, Terza i kamarila umislili da ce time rasterati kaonkurente. Ipak, da nije smesno bilo bi manito, ali razmisli kojim ti argumentima nastupas?! Mogu da ti sa sigurnoscu kazem da one igrace koje Pfc zeli,on ih i dovede. Bilo je par izuzetaka,poput vaseg Petkovica, no sve ima svoju cenu, makar pred bogom!
    Sto se Melega tice, jeste dobar, nije nivo Evija, ali jeste kreativniji, medjutim, svaki klub bi uvek uzeo pre Evija nego njega. On je ,kazem dobra zamena za njega ,pa i kombinacija sa Evertonom. Neki su ocigledno u panici….
    Do titule, Partizane!

    0
    0
    Odgovori
    • Rekosmo da ne komentarišeš materiju o kojoj nemaš pojma.Everton dobar igrač i još da je bolji od Melega?Dete,ajde popij mleko i na spavanje,nije ovo za tebe,pogledaj koji crtani film i raspravljaj sa svojim osnovcima o tome.Da je Everton dobar ne bi igrao u švajcarskom anonimnom klubu i posle došao kod vas.Takvih kao što je on,kod nas ima na svakom koraku.Čovek ne zna da doda loptu na većoj razdaljini od 5 metara a to što je jednom pogodio gol i imao sreće,ne znači da je dobar igrač.Možete do titule ali samo u 3.ligi,naredne sezone..

      0
      0
      Odgovori
  2. Ako Ika Ilijev i Marko Nikolic razmisljaju dugorocno, neka kupe Palocevica i Melega kako znaju i umeju. Jevtovic jeste pouzdan zadnji vezni koji je od Marka dobio siri prostor delovanja,ali tu trebamo jednog kreativnijeg igraca,a Meleg jeste upravo takav. On bi nakon leta mogao naslediti Evertona.Ako idu Mihajlovic i Alen, onda obavezno vec sada dovesti ili Jovanovica iz Mladosti ili Vukanica iz Napretka. Obojica su vrlo dobri i vec sazreli krilni napadaci. Milenkovica ni slucajno prodavati bez min 10 mil E. Imamo,medjutim tri svetska talenta na poziciji centralnog napadaca i nije problem jednog od njih prodati,ali ne za bud zasto ,ne ispod min 5 mil plus makar 20 procenata od buducega transfera. Mislim da je to rezonski. Ika dobro radi, obezbedi zamenu bolju od onog ko ev. odlazi, kao sada ElMonir umesto Miletica. Samo tako Iko legendo, tako se to radi,ali bez gomilanja igraca. Na kraju, Pfc treba da na pripremama povede i ponajbolje mladice iz Teleoptika na koje racuna od juna. Vidim da je to i rezon Ilijeva,sto je apsolutno za pozdraviti. Napred sampioni,napred najbolji klube samostalne Srbije,eh!

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li to gledao zvezdinu listu zelja pa ih sad hoces u tvoj mali klub?Meleg jeste kreativan vezni ali kako da nasledi Evertona kad brazilac nema ni K od kreativnosti…covek zna samo da trci i da bije,nista drugo.Milenkovic ne vredi ni pola miliona a ti bi 10 za njega.Ocigledno ti fudbal nije neka materija o kojoj nesto znas.Jedan si od retkih koji podrzava Iglicu Ilijeva.

      0
      0
      Odgovori
  3. miletic..jevtovic..stevanovic..mihajlovic..bozinov..djurdjic. I ako se dobiju dobri novci za milenkovica ili vlahovica odmah prodati. cuj naslov stub tima ..ajde molim gas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter