0
Domaći fudbal

FOTO: Tokušima Vortis

AŠĆERIĆ U ‘ZEMLJI SAMURAJA’: Bez razmišljanja sam odabrao Japan

Objavljeno: 15.01.17 u 15:12

Nakon epizode u Radničkom i Vojvodini, često osporavani Nikola Ašćerić šansu za restart karijere potražio je u dalekom Japanu.

Vojvođanske ravnice, 25-godišnji napadač Ašćerić zamenio je za zemlju samuraja, gde će zajedno sa srpskim internacionalcem Nikolom Vasiljevićem nastupati u Tokušima Vortisu i pokušati da klub vrati u J1 ligu.

– Japanska kultura me je oduvek fascinirala, bez mnogo premišljanja sam prihvatio ponudu. Ambicije kluba se poklapaju sa mojim, želimo da napadnemo vrh tabele i vratimo se u prvu ligu. (Nikola) Vasiljević i ja smo istog dana potpisali ugovor i to će mi značajno pomoći u periodu adaptacije na novu sredinu. Postavljen je i novi trener, Rikardo Rodrigez Suarez. Svi smo tu sa jednim ciljem, a to je da se upišemo zlatnim slovima u istoriju kluba – rekao je Ašćerić za HotSport nakon potpisivanja ugovora.

Nekadašnji fudbaler Grblja, Radničkog, Vojvodine, Kastriotija, Donjeg Srema, Zemuna, Slavije iz Sarajeva… potpisao je ugovor sa Tokušimom na 1+1 godinu. 

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter