0
Fudbal

AKN: Marez svetla tačka Alžira, Mane načeo Tunižane (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.17 u 22:28

U današnja okršaja na Afričkom kupu nacija pobedu je ostvario Senegal protiv Tunisa (2:0), dok su Alžir i Zimbabve remizirali (2:2).
Umalo da se desi bruka za jednog od favorita na samom startu. Iako je Alžir poveo sa 1:0 golom za koji su bili zaslužni igrači Lestera, Slimani koji je asistirao i Marez koji je bio strelac, Zimbabve je do kraja prvog poluvremena postigao dva gola i poveo. Prednost je trajala sve do 82. minuta kada je Rijad Marez po drugi put zatresao mrežu na meču i doneo konačan ishod.

(Izvor: YouTube/Krokomime)

Posle tri remija na isto toliko utakmica ovog turnira, videli smo i jedan trijumf. Senegal je prilično lako izašao na kraj sa Tunisom. Sadio Mane je doneo prednost Senegalcima u 10. minutu sa bele tačke, da bi nakon tačno 20 minuta mrežu zatresao i štoper Anderlehta, Kara Mbođi. U drugom delu igre nije bilo golova, iako je Tunis u nekim momentima silovito napadao i šutirao čak 19 puta.

(Izvor: YouTube/Krokomime)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kup afričkih nacija, 1. kolo grupne faze

Nedelja:

Grupa B

Alžir – Zimbabve 2:2 (1:2)
(Marez 12, 82 – Mahači 17, Mušekvi 29 PEN)

Tunis – Senegal 0:2 (0:2)
(Mane 10 PEN, Mbođi 30)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter