10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN D: Zvezda organizovala sastanak, štoper na korak od Ljutice Bogdana (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 15:14

Bogdan Planić je velika želja trenera Božovića i čeka se rasplet razgovora.
Za pregovarački sto su danas, u Novom Sadu, kako saznaje HotSport seli predsatavnici Vojvodine i Crvene zvezde, a tema je povratak Bogdana Planića u Ljutice Bogdana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle dve godine trener Miodrag Božović želi da vrati stasitog Užičana na stadion „Rajko Mitić“, da zajedno sa Frimpongom, koji je juče potpisao, bude tandem u prolećnoj trci za titulu.

Rukovodstvo Novosađana, predsednik Mijić i bitan šraf Vuković ugostili su generalnog direktora šampiona Srbije Zvezdana Terzića. Ovaj čin je bitan za odrađivanje konačnog transfera, a svakako da Vojvodina ima svoje zahteve, kada je u pitanju obeštećenje.

Uzmi ili ostavi, rasplet skedi uskoro…


(Izvor: YouTube/HighlightsSerbia)

0
0

10 Komentara

  1. nemam naviku ali ne mogu da odolim a da ne ostavim komentar…jer toliko mi je slatko u isto vreme i bedno ali svakako njima prilici…placite…placite jos malo…kompleksi su cudo…hahahaha…

    0
    0
    Odgovori
  2. Terza i Raosavljević su izgleda završili sa INOSTRANIM POJAČANJIMA, pošto nijedan više neće da dođe u NAJVEĆU PROPALU TVOREVINU.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odavno znamo se je dotični,, penzioner,,jedan novinar plaćenik od strane franjevacki kluba,,,kako te nije sramota jos u vrijeme Dragana Djurica pokrali ste po Srbiji i R.Srpskoj sve sto ste mogli pokrasti to radite i danas dan izbaceni ste evro kupova likovima i kriminalcima UEFA ne prasta a ti si nam dosao pricati o postenju lopuzo jedna,,, mars bre u cetvrtu ligu,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Anonymous. ti si turcin … koliko je partizan franjevacki klub i ja placeni novinar od idtih .. ti za BRUKU i SRAMOTU NE znas, jer volis taj turski kub … klub koji zbog PLJACKI NARODA i DUGOVA … ime i adrese menja svako malo .. svim svojim klubovima … kad u ligi ima neki FMP …hokejasi, rukometasi, vaterpolisti, kosarkasi a u fudbalu to NE moze jer jos covic nema fudbalski klub. Anonymous, razlika izmedju TURSKOG sdcz i franjevackog JSDP je ogromna u svim segmetima od osnivanja, organizacije, finansiranja do takmicenja i otimanje trofeja … turci i UDBA-DB (FSJ, FSS) sa stranim sluzbama i danas stoji iza TUSKOG sdcz koje osnovase u BG sa ciljem da pomocu njih vladaju i imaju navijace-glasace DELIJE … a franjevacko JSDP osta samo u BG-u i posle raspada juge. da se neravnporavno bori o nosi sa TURCIMA u Srbiji. na sportskom polju da se brani OTIMANJE trofeja-titula, da se SAMOVINANSIRA i pljaca HARAC tim TURCIMA … od prodaje igraca i igranje u evropi. franjevci zaradise samo u poslednjih 5 godina preko 100 miliona ER-a i osdadose DUZNI 15 miliona ER-a … jer su TURCI za tih 5 godina permanentno DUZNI preko 50 miliona ER-a i pored toga sto im drzava Srbija i franjevci HARAC uplatise isto toliko 50 miliona ER-a, jer zbog SEZONE KUPANJA od UEFE i prodaje igraca nista nemaju. Anonymous, ko je u sprezi i ko na stetu srpskog fudbala radi … sa UEFOM turci ili franjevci ??? turci i pored skupljanja velikog HARACA , SA OGROMNIM DUGOM … DUZNI SU BOGU I NARODU … U POSLEDNJIH 15 GODINA, TURCI NISU KAZNJENI ?! ALI FRANJEVCI KOJI SE SAMOFINANSIRAJU SA DUGOM ( koji je friziran ) I NEZNATAN … U ODNOSU SA TURSKI DUGOM U TOLIKOM VREMENSKOM PERIODU … MORE TURCI NE ORITE SRPSKE DRUMOVE … A FI FRANJEVCI OSLOBODITE SE KONACNO UBACENIH TROJANACA … ja ti ne zameram … znam da ti nisi u stanju da vidis ko je lopuza, jer zivis u uverenju koje ti DELIJE ostavise i ugradise. pozdrav

      0
      0
      Odgovori
  4. turci ne orite … srpske drumove … JSL toliko oslabiste-unistitste … ONI klubovi koji vam se suprostavise pogasiste … sve igrace sto ista valjaju u JSL pokupiste … NEREGULARNU-NAMESTENU JSL odradiste … sa EU ( UEFOM i FIFOM ) i FSS probate da se sa partizanom konacno obracunate … TROJANCE za kraj im ubaciste … sve, sve, sve … radite … do SEZONE KUPANJA … a onda turci da vidimo sta ce te EU ponudititi … neka bude nesto kapitalno … da sa oranjem Srbije prestanete … ako se do tada u nesto drugo NE pretvore i ime ne promenite … do danas se u menjanju imena i adresa kao najbolji u evropi i svetu pokazaste … bar nesto Srbija ima sto evropa i svet nemaju … SDcz i NJENE KLUBOVE … SA NAJVECIM DUGOVIMA … DA TE DUGOVE … TAKO LAKO IZBEGAVAJU-NE VRACAJU … PROMENOM IMENA KLUBA I ADRESE … UZ SVU NAKLONOST VLASTI I DRZAVE … TO BAS NIGDE, NIGDE NEMA.

    0
    0
    Odgovori
  5. …pa otkud sad’ to, kada su iz Vose rekli da u crveno Bg. FK ZLO nece pustati svoje igrace, a mozda je stigla DIREKTiva s’vrha, ako kojim ‘slucajem’ uefa ne SPRECI FK P u pohodu na SVEEEE, da fk crveno zlo POKUPUJE ZA DZ. SVEEE IGRACE IZ SRB. KAKO BI SE SAMPIONAT PREKINUO I PROGLASIO NELEGALNIM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter