0
AdmiralBet ABA Liga

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Idemo na pobedu u Ljubljani u kom god sastavu da igramo!

Objavljeno: 14.01.17 u 13:13

Partizan u 18. kolu ABA JTD lige gostuje u Ljubljani gde ga čeka duel sa Olimpijom.

Imperativ je pobeda, iako će crno-beli i ovaj meč odigrati desetkovani bez pomoći Vanje Marinkovića, Frenka Robinsona i Branislava Ratkovice. Trener Partizana Aleksadnar Džikić od svojih izabranika traži borbenost i energiju.

– Naš protivnik ima izbalansiran sastav, nekoliko vrlo iskusnih igrača, nekoliko vrlo ambicioznih igraca. Naša prva utakmica bila je teška i neizvesna, isto nas očekuje i u nedelju. Jos ne znamo u kom sastavu ćemo biti u Ljubljani, ali bez obzira ko bude igrao, zahtevi za borbenom igrom i energijom na terenu se neće menjati – rekao je Džikić za klupski sajt.

GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Partizan dovodi ogromno pojačanje – bivšeg igrača CSKA! (FOTO)

Plejmejker Partizana Vil Hečer upozorava saigrače na to da ih je Olimpija namučila u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ u prvom delu sezone.

– Idemo u Ljubljanu da još jednom damo sve od sebe. Znamo koliko teško smo došli do pobede u Beogradu i znamo da će sutra biti još teže. Ne smemo da se obaziremo na probleme koje imamo, na nama je da uradimo sve što je u našoj moći – istakao je Vil Hečer.

Meč između Union Olimpije i Partizana NIS počinje u nedelju od 19 časova u dvorani „Tivoli“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter