3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Pobeda Karpoša na radost igrača i navijača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 23:03

U trećem meču 18. kola ABA j.t.d. lige Karpoš Sokoli je na svom parketu savladao ekipu Cibone rezultatom 76:70 (15:17, 18:18, 21:17, 22:18).

Današnji rezultati u ABA j.t.d. ligi itekako su išli na ruku košarkašima Partizana. Posle Igokee, poraz je večeras doživeo još jedan konkurent za četvrto mesto u plej-ofu, ekipa Cibone.

Zagrepčani su večeras poraženi u Makedoniji od Karpoš Sokola rezultatom 76:70 i tako su ostali na skoru 11-7 .

Tim Aleksandra Džikića bi sutrašnjom pobedom u Ljubljani nad Olimpijom otišao na čak četiri pobede više u odnosu na ‘cibose’ i tako gotovo obezbedio mesto u plej-ofu, te bi mirnije ušao u seriju teških duela protiv Budućnosti, Zvezde i Cibone i borbu za što bolje mesto među prva četiri tima u ligi.

ABA liga: Vilijams ‘dirigovao’ ekipom Budućnosti, za laganu pobedu nad Igokeom (VIDEO)

Najefikasniji igrač na ovom susretu bio je Peri sa 20 poena, Trajkovski je ubacio 19, Zeković je imao 13, a Labović 12 poena. U timu Cibone istakao se Sulejmanović sa 15, dok je Zorić imao 14 poena.

Videli smo i nekoliko izuzetnih poteza igrača Karpoša koji od dolaska Dragana Nikolića na klupu igraju izuzetno lepršavo i raznovrsno u napadu.

(Izvor: youtube / ABA liga j.t.d.)

(Izvor: youtube / ABA liga j.t.d.)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ABA j.t.d. liga, 18. kolo

Petak:

MZT Skoplje – Zadar 92:65

Subota:

Budućnost – Igokea 75:60
Karpoš – Cibona 76:70

Nedelja:

12.00 Cedevita – Mega Leks
17.00 Crvena zvezda – Krka
19.00 Olimpija – Partizan
21.00 FMP Železnik – Mornar

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

3 Komentara

    • Izvini a sta sam to lupao?Jedina greska je bila sto sam napisao 3 poraza u nizu,koja se ocekuju a bice 4 jer je upravo Olimpija dobila partizan.Mada,bez obzira na taj poraz,partizan ce biti 4.na kraju lige jer to mesto zasluzuje po kvalitetu.Zvezda je prva bez konkurencije,Cedevita druga,Buducnost treca.Zivi bili pa videli.

      0
      0
      Odgovori
  1. Sta ima da se oni raduju,kad im to nista ne znaci.Cibona je ispusila cim je prodala Zizica i nema teorije da bude medju 4 tima,dok ce partizan biti najverovatnije 4.na kraju sezone.Mozda se u direktnom mecu sa crnogorcima izbori i za 3.mesto,ali tesko.Iako trenutno ima samo 3 poraza,uskoro mu slede jos 3 sigurna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter