0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA liga: Vilijams ‘dirigovao’ ekipom Budućnosti, za laganu pobedu nad Igokeom (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.17 u 19:01

Podgoričani su od početka do kraja držali konce igre u svojim rukama i bez većih problema stigli do 13. pubede u sezoni, rezultatom 75:60.

Ekipa Budućnosti napokon je odigrala utakmicu bez oscilacija i upisala važnu pobedu u borbi za što bolju poziciju pred plej-of.  Meč je obeležila sjajna partija Markusa Vilijamsa, koji se poigravao na terenu i potsetio na dane iz Crvene zvede.

Izvor: (Youtube/ABA liga j.t.d.)

Domaćin je utakmicu otvorio silvito, napravivši u početnih pet minuta seriju 10:0, koja je i odredila dalji tok susreta. Podgoričani su u nastavku sigurnom igrom kontrolisali rezultat, koji se više nije spuštao ispod dvocifrene razlike i na kraju došli do jedne ubedljive pobede.

Kod ekipe Budućnosti čak petorica igrača je meč završilo sa dvocofrenim učinkom, a najefikasniji je bio Markus Vilijams koji je uz 17 poen podelio i 6 asistencija. Dvocifreni su još  bili i Šehović sa 14,  Savović i Klasen sa po 12, kao i Rejnolds sa 10 poena.

Kod gostiju naviše se istakao Stahinja Mićović koji je ubacio 15 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter