2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUDESKU DEFINITIVNO OTPADA: Ovo je novi prvi ’pik’ Miodraga Božovića (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 13.01.17 u 11:39

Uprava kluba iz Ljutice Bogdana je nakon odustajanja od Rumuna locirala Dejana Melega kao prvu želju.
Već duži vremenski period je fudbaler Vojvodine zanimljiv šefu struke Crvene zvezde, a tek sada će se započeti ozbiljniji pregovori oko dovođenja Melega u tabor šampiona Srbije.

Prema prvim naznakama, „lale“ Dejana Melega neće dati ispod 700.000 evra što bi moglo da predstavlja veliki problem Zvezdi u realizaciji tog transfera.

Dejan Meleg

Kako su i mnogi inostrani klubovi zainteresovani za usluge Melega, Vojdovina je u poziciji da ne smanjuje cenu za jednog od svojih najboljih igrača u dosadašnjem delu sezone.

– Razgovarali smo sa menadžmentom igrača i naša želja kao i trenera Božovića je da dovedemo Melega. Potrebno je da se slože kockice, ali do daljeg nastavljamo da radimo na ovom polju, rekao je za HotSport sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Vezni fudbaler je ponikao u Vojvodini gde se vratio nakon holandske epizode u Kamburu i Ajaksu. Igrao je za sve mlađe generacije srpskog nacionalnog tima, bio je u timu 2013. godine kada je u Litvaniji Srbija osvojila Evropsko prvenstvo za omladince.


(Izvor: YouTube/sportnetworkns)

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter