0
Košarka

STRAH: Danijel Heket želi da igra na Eurobasketu, ali je zabrinut za svoj život…

Objavljeno: 12.01.17 u 13:52

Do Eurobasketa u Turskoj, Izraelu, Finskoj i Rumuniji ostalo je devet meseci, a igrači se najviše plaše za svoju bezbednost.

Posle mnogih igrača (najviše Amerikanaca) koji su napustili Tursku zbog terorističkih napada, za svoju bezbednost je zabrinut i član grčkog Olimpijakosa Danijel Heket, koji želi da na EP igra za Italiju, ali se plaši terorizma.

– Da sačekamo jun pa ćemo videti da li ću igrati na Eurobasketu. Mesina me je zvao i rekao sam da ću se rado odazvati pozivu. Ipak, da budem iskren mnogo se plašim terorizma. Pričao sam sa prvotimcem Galatasaraja Ostinom Dejom koji je za Novu godinu bio u klubu ‘Reina’. Malo igrača danas priča o tome, ali bi FIBA trebalo da razmisli da li da se finalni deo igra u Istanbulu – rekao je Danijel Heket.

Mnogi su mišljenja da bi FIBA morala da oduzme Turskoj domaćinstvo EP i preseli ga u neku drugu zemlju i grad, recimo Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter