1
Domaći fudbal

OGLASIO SE BUDESKU: Zvezda ga je otpisala, ali on nju nije! Još jednom se ponudio crveno-belima…

Objavljeno: 12.01.17 u 20:12

Rumunski internacionalac i dalje veruje da njegov transfer u Crvenu zvezdu nije propao.

Iako je danas Crvena zvezda potvrdila našem portalu da je odustala od Konstantina Budeskua jer im je preskup, sam igrač ne odustaje od crveno-belog dresa.

Za rumunski ‘DigiSport’ obelodanio je i kolika bi mu bila plata, odnosno, koliko glasi Zvezdina ponuda.

– Crvena zvezda mi je ponudila 30.000 evra mesečno. Bili su veoma ozbiljni i poslali su mi ugovor, ali sam čuo da u Srbiji postoje određeni problemi. Uveravali su me da će sve biti u redu, ali želim još malo da sačekam. Ne isključujem mogućnost da zaigram za njih – izjavio je Budesku.

NIJE SE IGRATI SA UEFOM: HotSportu potvrđeno, Zvezda odustala od Rumuna, Grof ima spremno rešenje!

Finansijski momenat, kaže, nije mu presudan, jer je odbio daleko unosniju ponudu iz Turske.

– Moram dobro da razmislim i donesem pravu odluku za sebe i svoju porodicu. Da sam se vodio novcem, već bih otišao, ali želim da izaberem klub u kojem ću se dobro osećati. Ne želim da idem negde samo da bih zaradio – istakao je Budesku.

0
0

1 Komentara

  1. Ako tako mislis, mozda bi ti bilo ok ovde ali ja bi najradije video nase igrace u nasem klubu da igraju za manje pare. Veeujem u njegov kvalitet ali sta kad nam je klub u k…u i samo nam jos to fali da i snjim pogresimo i finansijski otezimo situaciju…dosta vise mouceja, fibela i njim slicnih

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter