4
Domaći fudbal

NIJE SE IGRATI SA UEFOM: HotSportu potvrđeno, Zvezda odustala od Rumuna, Grof ima spremno rešenje!

Objavljeno: 12.01.17 u 15:47

Crveno-beli traže novo rešenje u veznom redu, a trener Miodrag Božović na skeneru ima nekoliko igrača.

Gvožđe se kuje dok je vruće i Zvezda je pre sedam dana poslala ponudu za Konstantina Budeskua, ali je reprezentativac Rumunije posle prihvaćene ponude na “ prvu loptu“, kako saznaje HotSport hteo (ne)moguće uslove. Sportski sektor i trener Božović već razmatraju nova rešenja u veznom redu.

– Imali smo želju i dovoljno strpljenja, ali nećemo da čekamo i odustali smo od daljih koraka, kada je u pitanju Budesku. Hteli smo da uložimo, a postoji granica, koja ne može da se pređe – poručuje za HotSport sportski direktor Blažo Raosavljević.

ZVEZDA ISPLATILA DUGOVE: Nova pojačanja mogu biti registrovana! (FOTO)

Posle Harume i Budeskua sledi treća – sreća.

– Trener Božović ima na skeneru par rešenja. Nema potrebe da žurimo i samo želimo da dođe igrač,koji može brzo da se uklopi – poručio je na kraju Raosavljević.

POJAČANJE KOJE SU CRVENO-BELI DUGO ČEKALI: Pada potpis na Marakani!

Crvena zvezda očigledno poučena dešavanjima u ‘komšiluku’ ne želi da se zaleće i nudi novac kog u kasi nema…

0
0

4 Komentara

  1. Meleg nije nikakav igrac ali sto ga ne oteti vosi..hahaha bravo bre,bravo..otimacina ucena i loptoluk vlada srpskom fudbalom.da sam mocan kao UEFA POSLAO BIH I PARTIZAN I ZVEZDU U DRUGU LIGU.zar nevidite sta se radi i ak sam zvezdas,otima se drugim klubovima zbog zvezde.iskreno partizan ima najjaci igracki kadar i sad udri po njemu,ljudi daj da igramo fudbal nemojte da se igramo fudbalu.titula koji ce nam kad je nismo regularno osvojili vec nam je dodeljuju.vosa u krizi,oteti im sve.Neverovatno

    0
    0
    Odgovori
  2. Neznam zasto sport hotu treba izmisljena prica kad je istina o Rumunu sasvim druga,,, vjerovatno da utjesi grobare zbog suspenzije,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter