5
Domaći fudbal

TRKA MOŽE DA POČNE: Budesku i zvanično slobodan igrač, Zvezda na potezu!

Objavljeno: 11.01.17 u 17:27

Kako ekskluzivno javljaju velika želja Crvene zvede, Konstantin Budesku, zvanično je raskinuo ugovor sa kineskim Dalienom.

Ovu vest je potvrdio sam fudbaler za rumunski portal „Sport.ro“ – Tačno je, raskinuo sam ugovor, međutim ne znam šta će se događati dalje- rekao je Budesku.

Ovo znači da Zvezda može da krene u konačnu ofanzivu na rumunskog ofanzivnog vezistu, a najveću konkurenciju u trci za njime imaće u Steaui.

Kotraverzni lasnik rumunske “ Zvezde“, Điđi Bekali, veoma je zagrizao da dovede Budeskua u svoj klub, čak je potpuno ubeđen da će rumusnki reprezentativac zavšiti u njegovom klubu.

Kako će se ova situacija razrešiti saznaćemo uskoro a ovo je definitivno znak Zvezdi, da odlučno krene u napad na željeno pojačanje, jer je konkurencija žestoka.

Pripemio: Vladimir Kolarik

0
0

5 Komentara

  1. ovo je stara vest, covek je odavno slobodan igrac, u beograd dolazi 13 januara na srpsku novu godinu. Takodje ovog datuma kk crvena zvezda dobija A licencu evrolige a samim tim jadranska liga jos jedno mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter