2
Domaći fudbal

FOTO: ALCHETRON.COM PRINTSCREEN

RUMUNI PORUČUJU ZVEZDI: Budesku će kod nas jer mu nudimo ono što niko ne može! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 22:52

Kako rumunski mediji tvrde, Konstantin Budesku je najbliži tome da ostane u Astri.
Ovih dana se vodi velika borba oko rumunskog fudbalera, Crvena zvezda bi volela da u svom taboru vidi ovog igrača, a ništa manju želju za to nema ni Astra Đurđu.

– Raširenih ruku čekam Budeskua na Kipru, jer mu nudim ono što niko ne može i neće. Znam kakve uslove mu je ponudila Zvezda, on ima opciju da ostane u Kini i zarađuje milione, ali ja mu nudim da bude srećan, kazao je Dani Koman, predsednik Astre.

Poslednje što je ofanzivni vezista odigrao u 2016. godini, odigrao je za Astru gde je bio na pozajmici iz kineskog Dalijana. Na 14 utakmica rumunskog prvenstva bio je strelac četiri puta i imao je tri asistencije, isto u toliko navrata je asistirao i u Evropa ligi, s tim što se samo jednom upisivao u listu strelaca tog takmičenja.

– Uz lepu platu, nudim bonuse, deo od budećeg transfera i veliku budućnost u klubu. Ne mogu da garantujem da će Budesku ostati kod nas, ali se nadam da će prihvatiti moje uslove, dodao je Koman.

(Izvor: YouTube/Romania Scouter)

0
0

2 Komentara

  1. Ma eto vam ga u tri lepe. Pun mi je… Od novic Ronaldinja, Mesija, Ronalda. Nasa deca prvaci sveta a mi kupujemo Bugare i Rumune.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter