0
Košarka

FOTO: Twitter, Crop

OVO BI BILO SJAJNO: Trejd koji bi od Jokića mogao da stvori – mašinu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 15:17

Prema vestima koje stižu iz Amerike na pomolu je veliki trejd između Denver Nagetsa i Vašintgon Vizardsa.

Tim iz Kolorada traži igrača na bekovskoj poziciji koji bi značajno podigao produktivnost spoljne linije i pomogao im u borbi za plasman u plej-of.

Spekuliše se da su Nagetsi nanišanili Džona Vola, za koga su spremni da put prestonice pošalju centarski dvojac Nurkić-Farid.

Izvor: (Youtube/NBA)

Jusuf Nurkić poslednje vreme sve učestalije izražava nezadovoljstvo svojom minutažom u ekipi, budući da ga je Nikola Jokić potpuno istisnuo u drugi plan, dok Kenet Farid pruža znatno manje od onoga što se od njega očekuje.

Sa druge strane u Vašingtonu su spremni na krupne promene u rosteru, budući da se već godinama tavore u proseku, a sjajni plejmejker bi mogao da bude ključ za započinjanje jedne nove ere.

Pored ove kombinacije pominju se još pojedine, ali čini se manje verovatne opcije. Npr. u opticaju je i trejd Denvera sa Šarlot Hornetsima, gde bi u zamenu za Kembu Vokera u suprotnom smeru otišao Emanuel Mudiaj. Međutim čini se da Nagetsi nisu spremni da se odreknu sjajnog Kongoanca.

U nekim kombinacijama spominje se i eventualna razmen sa Čikagom, gde bi u zanebz za prvu zvezdu „bikova“ Džimija Batlera, iz Kolaorada mogli da pođu Nrukić, Danilo Galinari i Vil Barton ali ovo možda deluje i kao najmanje realna opcija.

Šta će od svega ovoga biti saznaćemo vrlo uskoro, ali jasno je da su na pomolu brojne velike promene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter