1
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ ISKREN: Previše puta u ovakvoj situaciji! Problemi sa povredama su veliki…

Objavljeno: 11.01.17 u 09:28

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da su njegovi košarkaši iskoristili šansu ‘koju im je utakmica pružila’ i pobedili sinoć u gostima Šarlroa u FIBA Ligi šampiona.

– Pre svega, čestitam domaćem timu. Igrali su stvarno dobro. Stavili su nas u vrlo tešku situaciju. Činjenica je da imamo čudnu sezonu. Bili smo previše puta u ovakvoj situaciji. Nismo paničili, borili smo se do kraja, a onda, ponekad, utakmica vam pruži priliku da pobedite. Mi smo je iskoristili i pobedili – rekao je Džikić novinarima u Belgiji.

LUDNICA: Hečerov koš za pobedu i upad Grobara na parket (VIDEO)

Partizan je pobedio sa 65:63, sa četiri vezana poena u samom finišu meča.

– Imamo velikih problema s povredama. Činjenica je da nam fale tri beka, Frenk Robinson, Vanja Marinković i Branislav Ratkovica. Imamo ludački raspored u sledećih mesec dana, a početak toga je bio ovde. Šarlroa je jak, atletski tim i trebalo nam je vremena da shvatimo kako da čuvamo Dževona Šeperda. Možda nema smisla reći kad vam neko da 31 poen kako ste ga čuvali, ali velika razlika je kako je odigrao prvo i drugo poluvreme – rekao je Džikić.

– Još jedna stvar zbog koje sam srećan jeste to što smo shvatili kako da igramo protiv njihove zone i to je dobro – dodao je trener Partizana.

‘RAFALNA PALJBA’: Svi pričaju o Hečeru i pobedi Partizana, a toga ne bi bilo da nije Mihajla Andrića (VIDEO)

Adin Vrabac je kazao da je najvažnije da se tim nije predavao do kraja.

– Bila je teška utakmica. Igrali smo bez nekoliko igrača. Bili smo loši u prvom poluvremenu, a u drugom nam je trebalo vremena da se vratimo i uspeli smo. Najvažnije je da smo verovali da možemo da pobedimo. Verovali smo, pobedili smo i jako smo srećni – rekao je Vrabac.

0
0

1 Komentara

  1. ..ne bi bilo ‘previse puta’, da MALI „LJUDI“ ne preusmeravaju sponzore u crveni KK (kriminalni klub) nastao na HUMKI nekadasnje neuspesne cz, koju je KK P, DV, Sasa Danilovic&Veliki igraci Svetinje u proteklim decenijama „NAPRAVILI“ tj. UGASILI JE .!. XXAAXXAA .!. ALI, MAGIJA JE I DALJE UZ KK P i BICE ZAUVEKKK !!!
    SVE CE OVO PROCI, AL’ JA BEZ TEBE NIKAD’ NECU MOCI, MOJ PARTIZANE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter