2
The Best Of

fudbal, UEFA CUP, prvo kolo PARTIZAN-GRONINGEN MILIVOJE CIRKOVIC BEOGRAD, 14.09.2006. FOTO: SRDJAN STEVANOVIC

VREMEPLOV: Drugi pad Groningena u Humskoj i poluvreme za pamćenje (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.17 u 00:02

Partizan je imao prednost od tri gola, a uspeo je da prođe dalje 2006. godine u 2. kolo Kupa UEFA.

Holandski Groningen je dobro zapamtio Partizan, koji je Holanđane dva puta eliminisao iz Evrope. Spektakularno 1989. godine, kada je blisatao Milko Đurovski, a drugi put su nadmašeni u septembru 2006. godine. Naslednici „parnog valjka“ su samleli zeleno-bele pred 10.000 gledalaca na stadionu u Humskoj.

Učinak za pamćenje imao je tada maldi Nebojša Marinković, koji je postigao dva gola i jedan Bojan Zajić za “ nokaut“ gostiju na poluvremenu – 3:0. Jedna od najboljih predstava u istoriji izveli su izabranici trenera Miodraga Jesića. Ipak, u nastavku su se opustili i samo je pogodio Nenad Mirosavljević, a sa dva gola gosti su se spasli debakla.

Crno -beli su nastupili u sastavu: Kralj, Ćirkovic, Rnić, Đorđević, Lomić, Smiljanić, Zajić, Marinković (Radosavljević), Odita (Bosančić), Mirosavljević (Vukelja), Lazić.

(Izvor: YouTube/underPARTIZAN)

0
0

2 Komentara

  1. to je bila dobra predstava. mada Muslim da he prvi put sa milkom djurovskim bila bolja. e story sad nemamo djurovskog…na njega je podsecao kleo napadaci koji smekerski daju go love po zemlji story bi rekli …najopasniji su zone sivonje story zapinju I promase to je tankurija. neznam u kakvom je stanju kleo Ali takav igraca dali ovom timu. dali je moguce dovesti palocevica I melega u paketu to bi bio bingo I sa stoperom Tim parekselans.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter