6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PAO DOGOVOR: Zvezda dogovorila prijateljski meč na radost svih Delija!

Objavljeno: 10.01.17 u 16:59

Sve je utanačeno, gledaćemo još jedan spektakl na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Delegacija Spartaka iz Moskve, koju je predvodio potpredsednik kluba, utanačila je sa rukovodstvom Crvene zvezde, prijateljski meč za 25. mart, a HotSport je eskluzivno najavio megdan bratskih klubova i navijaca.

Ovo je revanš Rusima za meč u Moskvi 2014. godine, kada je srpski klub gostovao na otvaranju velelepnog stadiona, koji je koštao oko fascinantnih 300 miliona dolara.

PRŠTE POTPISI NA MARAKANI: Zvezda predstavila četvoricu novajlija, tu je onaj koji se dugo čekao! (FOTO)

Delegacija kluba i igrački kadar stiže čarter letom dan ranije u Beograd u najjačem sastavu. Posle prvog dela sezone Spartak je na prvom mestu ispred Zenita i CSKA iz Moskve.

Dogovoreno je da ovaj spektakl počne u 18.00 časova na stadionu ‘Rajko Mitic’.

0
0

6 Komentara

  1. ..ja mislim da ce cmarakana do 24-og promeniti namenu, nalazi se fantom ekipi na putu za ‘udaju’ mamicu ili bin zajebu u komercijalne svrhe, tipa zoo-butika ili animal-sex-shopova, kao i za ergelu arapskih tj. turskih konjina i cuvara evnuha-dojucerasnjih geylija…

    0
    0
    Odgovori
  2. spektakl na stadionu „rajko mitic“ tuga, zalost, beda … u Srbiji . to je danas posle 5 godina Srbija … narod se ponadao u bolje sutra i borbi protiv kriminala i korupcije … na ovo se radi uporno od 90-tih proslog veka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter