6
AdmiralBet ABA Liga

NEZADOVOLJNI DIREKTOR ZVEZDE: Više nas poštuju u Evroligi! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.17 u 19:26

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda, Davor Ristović, izrazio je nezadovoljstvo tretmanom njegove ekipe u regionalnom takmičenju.

Košarkaši Zvezde su u jučerašnjem meču protiv Mega Leksa, došli do pobede tek posle produžetka a direktor kluba, Davor Ristović, imao je šta da kaže na konto suđenja posle utakmice.

Ristović se u toku današnjeg dana oglasio porukom na Tviteru, u kojoj je izrazio nezadovoljstvo suđenjem, smatrajući da je njegov klub zaslužuje daleko bolji tretman, te „da ih više poštuju u Evroligi nego kod kuće“.

Ovako je jedan od čelnika srpskog šampiona video razvoj događaja u Sremskoj Mitrovici a da li je u ovoj svojoj konstataciji u pravu ili ne prosudite sami.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

6 Komentara

  1. Jbg, ima i nad Ćokijem, Ćoki… Naviklo se da se da se svira sve u korist pantera, i da sudije mašu kako im naloži Ćoravi sa tribine… Ali jbg, sa čika Miškom to malo teže ide…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da li je moguće da posle decenijama suđenja koje je uvek bilo za vas i na vašoj strani,a kada kojim slučajem nije onda je vaš mag tukao.štipao i pretio…dok sudije nisu opet počele da sude u vašu korist…ti imaš sada obraza da pričaš da sudije sude za nas?Sramoto…

      0
      0
      Odgovori
  2. A ovo je kao on izjavio. Pocinje pritisak da sudije puste tucu kad igra fmp, jer je to recept kad ne ide. Pa mi onako polupani smo trebali da ih dobijemo u finalu prvenstva Srbije, da nije bilo Belosevica i drustva. Pogledajte zadnja dva minuta 2. utakmice finala play offa.

    0
    0
    Odgovori
  3. Potpuno je u pravu.Upravo sam se i ja sinoć pitao,da li je moguće šta su svirali u pojedinim momentima i to sve na štetu Zvezde a koliko mi se čine,sva trojica su srpske sudije.Šta da očekuje Zvezda u utakmicama koje budu nešto značile,kad na ovako neobaveznoj i nebitnoj tekmi sude na njenu štetu?!

    0
    0
    Odgovori
    • Postuju vas u el to je tacno. Iznenadjujuce dobro sudjenje imate i to je tacno. Bartome je katalonsko govedo koje nije gadljivo na pare, apsolutno tacno. Srbi sa Kosova ostali bez domova, coki se slika sa katalonskim govnetom -cinjenice.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter