2
Evroliga

MIŠKO, PA SVI DRUGI: Ražnatović ‘vladar‘ Evrolige (FOTO)

Objavljeno: 10.01.17 u 11:43

Dvojica srpskih agenata su na čelu liste po broju njihovih igrača u Evroligi.
Prvo je bio najuticajniji agent na Balkanu, pa je osvojio i Evropu, da bi sada krenuo i u pohod na NBA ligu. Miodrag Miško Ražnatović je i dokazano jedan od najboljih u tom poslu, a to govori i brojka njegovih košarkaša u najjačem evropskom takmičenju.

Ražnatović, odnosno Beobasket, je prvi na listi sa 35 igrača u eliti. Pored Zvezde u kojoj je sedmorica članova Beobasketa, najviše košarkaša se nalazi u Makabiju – četvorica. Vasilis Spanulis, Bobi Dikson i Kajl Hajns su samo od nekih evroligaških imena ovog čoveka.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odmah iza Miška nalazi se njegov domaći konkuretn, Aleksandar Rašković i Vaserman agencija. Drugi Srbin na ovoj listi ima znatno manji broj igrača u Evroligi, ali svakako vedan pomena. Vasermanovih igrača najviše ima u Fenerbahčeu, Bogdanović, Veseli, Kalinić i Berk Ugurlu.

Na trećem mestu se nalazi Oktagon Evropa, a Jorgos Printezis je jedan od njihovih 14 igrača u ovom takmičenju. Sledeći je BDA Sports, sa istim brojem košarkaša, međi kojima su Luka Dončić i Džejms Gist.

I IST Basket ima 14-oricu u Evroligi, radi se o turskim košarkašima u turskim klubovima.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spisak igrača Beobasketa u Evroligi:

Vasilis Spanulis (Olimpijakos)
Kem Birč (Olimpijakos)
Džejms Feldin (Panatinaikos)
Dimitris Nikols (Panatinaikos)
Majk Cirbes (Makabi)
Kvinsi Miler (Makabi)
Di Džej Sili (Makabi)
Gal Mekel (Makabi)
Bobi Dikson (Fenerbahče)
Pero Antić (Fenerbahče)
Vladimir Micov (Galatasaraj)
Emir Preldžić (Galatasaraj)
Džon Dibler (Galatasaraj)
Markus Sloter (Darušafaka)
Vil Klajburn (Darušafaka)
Ante Žižic (Darušafaka)
Toma Ertel (Efes Anadolu)
Brajant Danston (Efes Anadolu)
Leo Vesterman (Žalgiris)
Leon Radošević (Brose Bamberg)
Nemanja Dangubić (Crvena Zvezda)
Branko Lazić (Crvena Zvezda)
Marko Gudurić (Crvena Zvezda)
Marko Simonović (Crvena Zvezda)
Milko Bjelica (Crvena Zvezda)
Čarls Dženkins (Crvena Zvezda)
Ognjen Dobrić (Crvena Zvezda)
Latavious Vilijams (Uniks)
Anton Ponkrašov (Uniks)
Otelo Hanter (Real Madrid)
Kajl Hajnes (CSKA)
Džamel Meklin (Armani Milano)
Džastin Dolman (Barselona)
Džoji Dorsi (Barselona)
Aleks Renfro (Barselona)

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. misko raznatovic i alesandar raskovic su u rukama covica i brace vucic … i oni drze sve od kosarke u evropi ( osim dela FIBE ). kako su ovi menadzeri postali : raskovic kao moto-nauticar prao palube na jahtama po atini i poznastvo sa igracima kk partizana (danilovicem, divacem, djordjevicem, paspalemj … posle zlatne medalje u atini ), a raznatovic skoro na isti nacin … ALI … kao obrazovani i ugladjeni beogradski advokat (koji sa kosarkom veze nije imao, prijatelstvo sa partizanovim asovima i njihov uticaj i znanje …) svoju sansu iskoristi u prijatelstvu sa asovima partizana i duskom vujosevicem i posta menadzer … zajednicko za aleksandra i miska je veza sa covicem i brasom vuci od pre 5 godina … koji kosarkaskoj INSTITUCIJI uzvratise na najbolji moguci nacin … zahvalnicu zajednicku kk partizanu poslase-noz u ledja : bicete to sto mi hocemo … a njihov projekat je sada sa covicem i bracom vucic kkcz. to u evroligi prepoznase … jer ih covic obedi da uz NJEGA i FMP-kkcz stoji niko drugi do premijer Srbije … videcemo dokle … za sada su ubedljivi i to na delu pokazase : organizacijom F-4 u BG 2018 god. a srpskoj kosarci je KRAJ jos sezonu i dve … srpska kosarka se svela na tri privatna kluba FMP, kkcz i megu . kad tad ce doci do pucanja tog saveza … ITERESI i PROFIT su veliki … cije su to zasluge …??? nazovi menadzera ili covica i vlasi koja ga podrzava … oko kkcz i evrolige … ako ne pre ono kad se zasuzeni kosarkaski asovi , osveste ( zar samo slavnic, bodiroga i dule vujosevic, duda ivkovic ) vide sta se sa srpskom kosarkom desava …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter