0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Raspucani Čović vodio ‘pantere’ do pobede protiv Igokee

Objavljeno: 10.01.17 u 20:56

Ekipa FMP-a iz Železnika ostvarila je važnu pobedu, na gostovanju u Laktašima rezultatom 74:84 (22:27; 11:19; 27:23; 14:15).

Izabranici Branka Maksimovića su do ove pobede stigli posle velike borbe u poslenjoj deonici, iako su pitanje pobednika mogli da reše i znatno ranije.

Posle izjednačene prve četvrtine, košarkaši FMP-a su u nastavku preuzeli kontrolu nad utakmicom i na minut pre velikog odmora stigli do dvocifrene prednosti.

Treća deonica donela je dominaciju „pantera“ koji su u 28. minutu imali prednost od 67:51 i u tim momentima se činilo da hitaju ka laganom trijumfu. Ipak tako nisu mislili domaći košarkaši koji su strpljivom igrom, korak po korak topili prednost rivala i sredinom poslednje deonice stigli na svega dva poena zaostatka.

Međutim u ključnim trenucima meča, gosti su ipak imali dovoljno prisebnosti da odbiju napade rivala i sačuvaju prednost do kraja.

Ubedljivo najzapaženiji akter meča bio je Filip Čović koji je meč završio sa impresivnih 36 poena ( 9/14 za tri) i 5 asistencija dok je na drugoj strani prednjačio Danilo Šibalić sa 17 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
 
Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter