0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Ne bi bilo dobro da nas neko sada napusti, videćemo kakav će se Leo vratiti (FOTO)

Objavljeno: 09.01.17 u 14:33

Partizan je u Zemunelu počeo pripreme za nastavak sezone.
Velika iskušenja čekaju pulene Marka Nikolića u drugom delu Superlige, trenutno su crno-beli u zaostatku od šest poena za vodećom Zvezdom što je „ništa“ u odnosu na situaciju od pre godinu dana.

Marko Nikolić nije krio svoju radost što su se svi igrači pojavili prvog radnog dana u 2017, sem onih koji imaju duži odmor, ali i postoji strah ukoliko u ovom pripremnom periodu neki šraf Nikolićeve mašinerije ispadne.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Idealno je za jednog trenera kada su svi igrači od prvog dana na pripremama. Ssvi koji smo završili jesenji deo sada smo na okupu, zbog toga sam izuzetno srećan. Tavamba će doći u toku današnjeg dana. Ne bi bilo dobro da igrači počnu da nas napuštaju u toku priprema ili kasnije. Situacija sa Leonardom je jednostavna, to je dogovor sa menadžmentom kluba pre mog dolaska. Ali, neka mu još tih šest dana a posle videćemo kakav će imati učinak i da li će pružati učinak ono kao u jesenjem delu, rekao je šef struke Partizana okupljenim medijima.

Trener Partizana je otvoreno govorio o tome šta će rešiti prvaka, to je 16 utakmica u drugom delu sezone, plejof, kao i mečevi sa Vojvodinom i, naravno, Crvenom zvezdom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Napravili smo seriju od 17 utakmica bez poraza i to nam daje dobre preduslove za rad i želju da napravimo iskorak kako u kvalitetu igre, tako u ponašanju i na kraju rezultatima, kazao je Nikolić.

Što se igrača koji nisu bili prvog dana priprema sa ekipom tiče, Leonardo je dobio nedelju dana duži odmor, Everton je bolestan, a Tavamba zavejan u Istanbulu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Svašta sam pročitao u proteklih mesec i po dana. Ko gleda po tome, rekao bi da je iz Partizana otišlo već 15 igrača. Međutim, svi oni su i dalje sa nama. Postoje zakoni tržišta, koji funkcionišu drugačije od toga kako ljudi zamišljaju. Ono što ne bi bilo dobro jeste da ne bude neplaniranih odlazaka u nevreme. Odnosno da nas neko napusti u kasnoj fazi priprema, rekao je Marko Nikolić o transferima.

Crno-beli će pre nego što otputuju u Portorož igrati prijateljski meč protiv BSK-a iz Borče, 18. januara u Zemunelu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter