16
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Zvezdo, bravo za rezultate!

Objavljeno: 09.01.17 u 10:02

Legenda Partizana Duško Vujošević čestitao je Zvezdi na sjajnim rezultatima, jer kako kaže politiku i sport ne želi da meša i svrstava u isti koš.

Da li je ovo i jedan navijač Crvene zvezde očekivao? Verovatno ne. Ali, Duško Vujošević je u razgovoru za ‘Blic’ pohvalio rezultate crveno-belih, ostavivši po strani kako je ‘komšija’ stigao do njih i oporavka.

– Kada pričam o Zvezdi, uvek razdvajam način na koji je taj klub postavljen i kako se trakmiči. Politika se mnogo mešala, a to apsolutno nije nešto što prihvatam i što smatram moralnim i sportskim. Ovo što radi ekipa, koja je prošla čitavu tu situaciju van sportskih faktora, maksimalno dobro koristi. Stvarno dobro igraju, svaka im čast! Tim i stručni štab su za svaku pohvalu. Momci igraju sa velikom borbenošću, imaju sistem igre kako u napadu tako i u odbrani. Vidi se kolektiv, dobro su utrenirani -rekao je najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Duško Vujošević se osvrnuo i na podatak da ga je Dejan Radonjić pretekao u broju pobeda na Jadranu.

– Doći će neki trener koji će prestići i njega. Tako vam je to – kratak je bio Vujošević.

Ceo intervju sa Duškom Vujoševićem možete da pročitate u današnjem izdanju ‘Blica’.

0
0

16 Komentara

  1. Vujosevic: 6x YUG Liga, 2x YUG Kup, 1x Korac Kup, 6x SRB Liga, 3x SRB Kup, 5x ABA Liga
    Radonjic: 6x MNE Liga, 6x MNE Kup, 2x Radivoj Korac Kup, 2x SRB Liga, 2x ABA Liga!!! To znaci da Dule ima 23 a Radonja ima 18 Trofeja

    0
    0
    Odgovori
  2. A zar nije sportski radnik?Ovaj covek je najtrofejniji trener najtrofejnijeg kluba u nasoj zemlji i proglasen je za najboljeg trenera EL i to dok je vodio domaci klub. Bolje bi bilo da se pozabavite time da vam i u FKCZ odrade UPPR pa da zaigrate vise u LS,jer vam je FK mnogo veci i znacajniji od ovakvog KK.A to sto se i dalje javljate na svaku vest o DV,to mnogo govori o vama a i o velicini,kako njegovoj tako i onoga sto je prethodnih godina uradio za KKP.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odgovor pristajem Gazprom je Ruska kompanija koja slobodno ulaze svoj novac gde hoce,naravno da ce da ulozi svoj novac u Srpski klub a ne u Jugoslavenski.Predsednik Putin prilikom posete Srbiji posetio je Crvenu Zvezdu a ne Partizan,Boris Tadic nije mogao Putina i Gasprom ubediti da ulazu u Jugoslavenski klub,Vi grobari trazite Sponzore u Hrvatskoj gde ste i osnovani,po velicini ste treci hrvatski klub.

    0
    0
    Odgovori
  4. Halo navijaci prestanire da mrzite.Drzavo gasi vise ove parazite od klubova,em trose narodne pare im sire mrznju i vaspitaju nam decu da mrze.Dajte pare bolesnoj deci dajte pare za skole,a vi sulne patriote Delije i Gribari prodajte svoju imovinu ili dajte svoje plate klubovima.Odete na utakmicu i najveci ste srbi ,pravite od komunistickih klubova najvece srbske.Iusput podrzavate likove kohi su se obogatili na mrznji izmedju vas.Dajte novac gladnim i bolesnim a ne ivim koji sire mrznju.

    0
    0
    Odgovori
  5. Razumem kad neko nevoli proivnika,ali kad mrzi onda he to bolest.Zasto ruzno govorite o Igokei,pa gospodo IGOKEA je srpski klub iz Republike Srpske.Ako gec kazete nekom da ude u CG onda budite dosledni jer je i vas trener crnogorac,A u vasem Fk glavni su opet crnogorci.Ako vec prucate o pomici vlasti onda bar malo budite korektni i kazite da je Gasprom spasao zvezdu A gle cuda doveo ga Boris Tadic civek koji je unistuo zvezdu.Niko vise ozbiljan ne prati ove klubove.Nadam se da ce neko svatiti da neka veceg zla u Srbiji od ova dva komunisticka kluba,i da ih treba ugasiti,ne zbog toga sto su najveci gubitasi u Srbiji vec zbog ovakvih navijaca koji samo znaju da mrze,okovali ste nasu decu mrznjom.Sport je vitestvo a ne mrznja.

    0
    0
    Odgovori
  6. „Ovo što radi ekipa, koja je prošla čitavu tu situaciju van sportskih faktora, maksimalno dobro koristi“ NA LEP NAČIN VAM JE REKAO DA STE DOBAR TIM ALI DA STE DOŠLI DO TOGA MIMO SPORTA TAČNIJE ĆOKI UKRADENIM PARAMA SA KOSMETA KUPUJE SVE A KORUMPIRANA VLAST PUŠTA ANDREJA VUČIĆA DA SVE OTIMA PA TAKO I U KOŠARCI

    0
    0
    Odgovori
  7. Ljudi su se uvek delili na ljude i neljude.

    Dule je bio i ostao čovek, u vremenu zla i neljudi.

    Čojstvo i junaštvo.

    Divan intervju.

    0
    0
    Odgovori
  8. Rekao dulo , ali mora o politici , jer boli stražnjica . Zašto nisi pričao tako o jsd kk i fk prošlost , kada ste „uzimali“ titule , a neki vaši bili na vlasti ???

    0
    0
    Odgovori
    • Ne budi glup razlika u godinama izmedju njih je velika i vrlo lako moze da se desi da Radonjic bude trofejniji kao trener na kraju jer je mladji vise od 10 godina…Do sada je skor 6:2 u ABA i 23:18 u ukupnom broju trofeja ali vec ove godine to moze da se smanji jer Limoz verovatno nista nece da osvoji dok je Zvezda favorit u sva tri takmicenja u slucaju da osvoje sva tri pehara razlika u osvojenim trofejima bi bila 23:21 samo 2 pehara,a kako se najavljuje produzetak ugovora sa Radonjicem i pojacavanje tima Zvezde za narednu sezonu moglo bi to brzo da se izjednaci a da ne pricamo to sto ce Radonjic da radi duze od ovoga jer je mladji,videcemo na kraju ko ce koliko trofeja imati osvojenih. I jos da se napomene da Radonjic ima i 6 trofeja osvojenih kao igrac,znaci on vec sada ima 6+18=24 osvojena trofeja kao igrac i trener a jos minimum par decenija trenerskog posla je ispred njega tako da videcemo na kraju ko ce sta imati osvojeno…

      0
      0
      Odgovori
  9. Jao, samo ti ne pričaj halospeve o nama! Pa sve je to, čika Dule, normalno!!! Evo i grobari se navikavaju da će biti večiti luzeri!

    0
    0
    Odgovori
  10. Koga vise interesuje misljenje jednog propalog trenera bez rominga .Nek ide u C.Goru i tamo soli pamet…pa ni u Francuskoj sa Limozom nemoze u play off..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter