12
Domaći fudbal

SVE JE DOGOVORENO: Budesku pristao na neverovatne uslove, ni bonusi nisu mali!

Objavljeno: 08.01.17 u 13:50

HotSportu je potvrđeno iz Ljutice Bogdana da će Konstantin Budesku biti najplaćeniji igrač u istoriji srpskog fudbala.

Izgleda da se misija Crvene zvezde u dovođenju Konstantina Budeskua (27) iz Astre pri kraju, a prema pouzdanim izvorim ‘HotSporta’ poznati su uslovi po kojim sa vezistom treba da se u utorak ili sredu potpiše ugovor na dve godine.

Godišnja plata reprezentativca Rumunije, biće 300.000 evra plus dodatni bonusi. A ni oni nisu mali.

KAD JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA PODETINJI: Grizmanov šou posle gola Eibaru (VIDEO)

Za osvajanje titule sledi nagrada od 20.000 evra i upola manje za trofej u Kupu Srbije. Ovo važi do leta, a u novoj sezoni je sve duplirano.

– Budesku nam je rekao da prihvata uslove i da hoće da nosi dres Zvezde. Ima još detalja i finesa, a mi se nadamo da cemo uspeti da dobijemo ekstra pojačanje. Raskinuo je ugovor sa Dalijenom i sutra čeka papir pre dolaska u Beograd. Nadamo se uspešnom finišu posla – rekli su za HotSport u klubu iz Ljutice Bogdana.

0
0

12 Komentara

  1. Ma rano je jos za procene,bilo je vecih imena pa se nisu uklopili.Ali bar su ovog doveli na vreme za Evrokupove.A zasto i FKCZ ne odradi UPPR pa da gledamo i LS na nasem najvecem stadionu?

    0
    0
    Odgovori
    • Eno ga na dogovoru sa bivsim gazdom, gde su zajedno radili na Kosovu. Cekaju se nova saznanja….trk u rupu da ih cujes…

      0
      0
      Odgovori
    • Bar je lako ispitati Partizanove nelegalne radnje, sada kada je bolesni Vucic na vlasti a iskompleksirane limenke na svim bitnijim pozicijama u drzavi.Stoka kao radovanovic i drugi su oterani iz Partizana pa je normalno da pljuju po drugima, laz je njihova ideologija. Hoce li neko da kaze da Vucic stiti Partizan ? Covek je svesno ucenio KK P da oteraju Vujosevica zarad sponzora pa im uterao ku.ac. Pokusao sa Bjekovicam isto sto i sa Pekovicem,nije mu uspelo. Svako zlo ima kraj, a to sto Vucic radi vraca se kao bumerang. Bicete koleteralna steta jednog bolesnog uma koji propalice kupuje mizernim stvarima. Kompleski nateraju coveka da izgubi um, pocne da navija za neki drugi klub i veruje da je najbolji na svetu bez ikakvog povoda.

      0
      0
      Odgovori
      • I dalje si mozga bez…po tebi je laž,kad svako prizna svoje mahinacije koje je radio u partizanu a istina je samo ono što si ti zamislio da treba da bude,iako nema veze sa istinom.Taj Vujošević vam je isprao toliko mozak,da više nema šanse da ga sami koristite.Iako danas Todorić objašnjava kako vam država pomaže,daje pare,to isto tvrdio i Danilović ali vama smeta jer se to kosi sa tvrdnjama demagoga,kako vas Vučić uništava a zapravo vas je samo on spasio od katanca i bankrota.Smetaju vam i izjave Grbovića,Mute Nikolića,jer su iskreni ljudi i kažu onako kako stvarno jeste a ne zaluđuju idiote,kao Vujošević,stvarajući,svesno,mržnju među njima.Ne shvatate koliki ste taoci bolesnog čoveka i postalči ste veći bolesnici od njega jer vas je naterao da izgubite um.Srećom,tome zlu je došao kraj i neće se skoro vratiti na scenu.

        0
        0
        Odgovori
  2. Puna cena = 200.000€ za potpis + 30.000€ mesečno (360.000€ godišnje) + bonus za svaki dati gol + bonus za svaku asistenciju + bonus za osvajanje kupa + bonus za odbranu titule + bonus za ulazak u grupnu fazu LS, pa vi saberite.

    0
    0
    Odgovori
    • tih 300 su do jula, za pola godine, od jula se uduplava ………….. samo malo pazljivije da procitas ……… 6 meseci za 300 000, posle ide plata na 600 000 ali za godinu ………….. usput mislim da leonardo nema 510 000, ako i ima zasoluzio je, ja koliko znam jos uvek rekorder je moreira sa 500 000

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter