2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI PIŠU: Crvena zvezda puni kasu, Ristić u Barseloni (FOTO)

Objavljeno: 08.01.17 u 20:33

Crvena zvezda će kako je i planirala ove zime inkasirati lepu sumu novca od prodaje jednog od najtalentovanijih fudbalera.

Ako je verovati španskom portalu ‘La Grada’, Mihailo Ristić ovog januara definitivno napušta stadion ‘Rajko Mitić’. Naime, ovaj list piše da trener Espanjola Ramon Kike Sančez Flores želi Srbina u svom timu i da sada predstoje razgovori dve strane. Crvena zvezda traži minimum 2,2 miliona evra i sada se čeka odgovor katalonskog tima.

FOTO: La Garda
FOTO: La Garda

Mihailo Ristić nije jedina želja Espanjola. Na meti je i Dijego Kapel. Reč je o levonogom levom krilu koje igra za Anderleht. Želja Španca je da se vrati u Primeru, te je taj posao skoro pa završen. Nema sumnje da će si i oko Mihaila Ristića pronaći rešenje, pogotovo kada se zna da je srpskom šampionu prekopotreban novac.

0
0

2 Komentara

  1. sto onda dovode mlade igrace kada ih prodaju umesto da ih razigraju i prodaju za mnogo veci novac videcete neko od tih mladica koji su otisli iz zvezde bice na ceni i te kakve cene…

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto si glupi srbijanac i ne shvatas da je klub u dugovima do guse , i da ako ih ne prodaju uigrace se u cetvrtu ligu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter